01-10-08

Dikke pech

Moet weer lukken natuurlijk: de bijwerkingen door de dosis verhoging van de morfine zijn begonnen. Wist gisteren middag al dat me wat te wachten stond en tijdens het avondeten was er geen twijfel meer. Kon namelijk niet meer verder eten en had moeite om mijn eten binnen te houden. Kort daarna begonnen te temperatuur schommelingen, het enne moment had ik het koud en kort daarna was ik precies aan het koken. Waarschijnlijk komen de andere bijwerkingen vandaag ook nog wel aan de orde, maar plezant is toch anders.

Was wel verwittigd dat het kon gebeuren maar een mens denkt toch altijd dat het deze keer wel zal meevallen, maar dat is niet dus.
Als de pijn nu ook minder zou zijn dan zou ik het nog kunnen aanvaarden maar dat is totaal niet het geval en dat vind ik nog het lastigste aan gans de miserie nu.
Ik hoop dat het niet veel erger zal gaan worden want heb het de laatste jaren wel al gehad met al die medicatie.

13:30 Gepost in Ziek | Commentaren (10) | Tags: bijwerkingen, morfine, pijn

29-09-08

Afwachten nu

Zoals het er deze morgen in de kliniek ging zo mag het wel altijd van me zijn. Zat maar goed neer in de wachtzaal of de dokter kwam me al halen, was zelf al aan de beurt voordat het uur van mijn afspraak er was dus......

Dan eens goed met de dokter gesproken en de dosis is verhoogd, wel wat veel ineens maar ja. kan nu wel de eerste weken terug last hebben van de bijwerkingen van de morfine en als die te erg moesten worden dan moet ik terug bellen en dan gaan ze de dosis instappen opvoeren.

Tegen die bijwerkingen zie ik eerlijk gezegd toch wel op want plezant zijn die zeker niet. Wordt dus de volgende dagen afwachten en hopelijk blijft het redelijk.

13:30 Gepost in Ziek | Commentaren (7) | Tags: morfine, etienne, dokter, pijnpomp

23-02-07

Bijna maandag

Wordt tijd dat het bijna maandag is want begint er niet beter op te
worden en zeker omdat er nu nog wat stress bijkomt en dat maakt
het er niet makkelijker op. Begin nu stilaan de uren af te tellen inplaats
van de dagen en het wordt meer dan tijd dat ik naar de dokter kan gaan.

Wil jullie in elk geval toch een prettig weekend toewensen en hopelijk
is het zonnetje ook van de partij. Bedankt in elk geval om hier op
bezoek te blijven komen.

12:18 Gepost in Ziek | Commentaren (3)

20-01-07

Verkoudheid

Door al dat opruimen buiten gisteren heb ik een verkoudheid te
pakken, moet ik natuurlijk niet van verschieten want deze tijd
van het jaar kom ik gewoonlijk niet zoveel buiten.
Is precies of mijn hoofd staat op barsten en mijn neus is precies
een lopend kraantje en dat nu juist weer voor het weekend moet
weer lukken natuurlijk.

verkoudheid

Ga nu maar al eens aan mijn blogronde proberen te beginnen want
heb dat gisteren ook al niet gedaan, als het me niet lukt om het in
één keer te  doen dan zal het in stukjes worden.

07:57 Gepost in Ziek | Commentaren (5) | Tags: verkoudheid, etienne

22-12-06

Etienne

Ben hier nog eens terug met een beetje nieuws en het schijnt dat de hoofdpijn toch al wat beter is en met de pijn in de rug in het spijtig genoeg nog niet verbeterd, dus nu maar hopen dat dit niet blijft duren. In elk geval heb ik hier vandaag al veel gesnurk mogen horen  want hij heeft in de zetel liggen slapen, misschien is hij nu uitgesnurkt voor volgende nacht dan ben ik daar ook eens  van verlost.

Degene die hier op bezoek geweest zijn bedankt in elk geval maar zelf ga ik me niet wagen om bij jullie ook reacties te komen schrijven. Zal wel zien hoe het morgen gaat met Etienne en misschien kan hij dan zelf al terug op ronde gaan.  

Gert.

17:16 Gepost in Ziek | Commentaren (5) | Tags: etienne, gert, ziek

Een andere schrijver

Nu Etienne niet aan de pc kan komen zal ik in zijn plaats maar eens een berichtje schrijven maar niet teveel van verwachten want is mijn 2de keer nog maar dat ik dit doe. Hij ligt nu toch wat te slapen maar hij klaagt nu wel dat hij het meeste last heeft van zijn rug en dat is niet zo goed. Hoop dat het niet te lang blijft duren want met kerstdag binnen een paar dagen zou dat anders niet zo plezant zijn en van die dagen op kerstdag hebben we al genoeg meegemaakt de vorige jaren.

Ik ga nu wel niet overal op bezoek gaan bij zijn blogfavorieten want heb nog een pak ander werk te doen. Hou jullie allemaal goed en misschien dat ik vandaag nog weleens iets kom schrijven.

Gert.

10:50 Gepost in Ziek | Commentaren (5) | Tags: etienne, gert

Onmogelijk om te slapen

Door de hoofdpijn kan ik maar niet slapen, ben om  ongeveer 21 uur in mijn bed gegaan en heb geen oog kunnen dichtdoen. Mijn hoofd voelt aan alsof er een gans orkerst in zit en heb het gevoel alsof ze er gedurig op kloppen, kan het niet beter uitleggen dan met de volgende afbeelding.

barstende hoofdpijn

Er komt nog eens bij dat de pijn zich nu ook op mijn rug begint te zetten en dat is wel het laatste dat ik kan gebruiken op dit moment. 

01:15 Gepost in Ziek | Commentaren (3) | Tags: etienne, ziek, hoodfpijn, rug