07-08-06

Q-Music Greathes Hits on Tour

Gisterenavond was het dan zover met de Q-Music Greathes Hits on Tour en we wisten dat we er zeker een tijd voordien zouden moeten zijn, het begon om 21 uur maar om 20u00 waren we reeds te laat om ergens vooraan te kunnen staan. Daarbij kwam nog dat ik ergens moest kunnen staan waar ik tegen iets kon leunen, maar dat vonden we ongeveer halfweg de markt dus zijn we dan daar maar gaan staan.
We hadden wel al op het nieuws gezien dat het de moeite was maar het overtrof toch nog onze verwachtingen en zeker het lied dat door Udo en Sandrine samen gezongen werd was meer dan de moeite waard. Feitelijk waren de enige die wat tegen vielen voor ons Sister Sledge, maar de andere artiesten maakten de show meer dan goed en is zeker voor herhaling vatbaar.
Had zelf een camera mee genomen maar vanop die afstand was foto's nemen niet te doen en als het dan als een lukte dan stond er wel een arm of hand voor, dus de foto's die je hieronder ziet zijn overgenomen van de site van Q-Music.

Udo en Sandrine:

Publiek waarop we in de verte ook staan:

Martin Frey van ABC:

Mark King van Level 42:

Het publiek aan de andere kant van de markt:

Sister Sledge:

Het einde van de show met al de artiesten en dj's:

  

17:15 Gepost in Muziek | Commentaren (1) | Tags: sandrine, q-music, sint-niklaas

06-08-06

Q-Music on tour

Ging juist eens kijken naar de markt met de webcam die op het stadhuis staat en ze zijn al bez ig met het opstellen van het podium voor de tour van Q-Music. Denk dat die mensen ook tevreden zullen zijn dat dit de laatste plaats is waar de show gebeurt want zo elke nacht alles terug afbreken en reeds naar de volgende stad rijden om alles terug op te bouwen moet zeker geen lachertje zijn. Het is nu maar te hopen dat het deze avond droog blijft zodat we van de show kunnen gaan genieten.

07:20 Gepost in Muziek | Commentaren (2) | Tags: q-music, sint-niklaas