15-01-09

Sky Watch Friday 4

swftom


 

Deze foto werd vorige week zaterdag genomen om 13u30 en het was toen -5°. Is getrokken vanaf de dijk aan de Schelde te Weert en aan de overkant ligt Tielrode een deelgemeente van Temse.

This picture was taken last saterday 1 p.m. it was -5° C. The river on the photo is the Schelde.

 

100_0534kopie

21:15 Gepost in Fotografie | Commentaren (41) | Tags: sky watch friday, photo

Bijna een museum

Heb hier al verschillende keren wat werkjes laten zien van mijn vader en aangezien we hier thuis nu wel eens vonden dat er andere tekenigen en schilderijnen aan de muur moesten komen zijn we deze week eens gaan kiezen bij mijn ouders. En wees gerust dat is geen makklijke opgave hoor want er liggen, hangen en staan daar honderden dus....

De 3 eerste foto's laten jullie ongeveer zien hoe het gesteld is met die grote hoop van zijn eigen werkjes, en de andere foto's zijn maar een paar voorbeelden ervan. Zijn niet degene die we hier gaan ophangen maar dat krijgen jullie nog wel te zien hoor.
Nu is mijn vader bezig aan een werkje dat door Gert is gevraagd en degene die haar kennen zullen wel kunnen raden wat daarop zal staan he.

100_0606

 

100_0613

 

100_0608

 

100_0589100_0612

04:32 Gepost in Kunst | Commentaren (22) | Tags: willy verhulst, gert

14-01-09

Bedankt A......

Misschien vinden jullie dit wel een eigenaardige titel maar straks zullen jullie het wel begrijpen.

Wil hier namelijk iemand met een blog in de bloemetjes zetten, want het is door mijn dagelijkse bezoekjes aan haar blog dat ik terug zin heb gekregen om buiten te komen. Kan jullie verzekeren dat dit niet zo vanzelfsprekend was hoor, maar door daar op die blog dagelijks de foto's te zien van haar wandelingen in de natuur heb ik stilletjesaan ook zin gekregen om iets dergelijks te doen. Wandelingen zoals zij elke dag doet dat kan ik niet meer, maar dat hoeft ook niet vind ik. Zolang ik maar een doel heb en zeker tijdens de winter. En mijn nieuw blog over mijn foto's is daar ook een gevolg van, dus mag ik haar wel even in de bloemetjes zetten vind ik.

Zo zie je maar waartoe een blog allemaal kan leiden he. Nu moeten jullie natuurlijk nog weten over wie het feitelijk gaat he, wel ga dat niet zeggen maar jullie kunnen zelf eens een kijkje gaan nemen op haar blog dan weten jullie direct genoeg.

A..... bedankt hoor.

05:42 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (27) | Tags: etienne, blog, winter

13-01-09

Ik ga het wagen

Zoals jullie wel gemerkt hebben verschijnen hier de laatste tijd steeds maar meer foto's op mijn blog, de reden daarvan is dat ik gewoon de laatste maand heel veel foto's neem. Heb misschien na jaren van zoeken dan toch een hobby gevonden, heb nog hobby's gehad hoor maar verschillende daarvan kan ik door omstandigheden spijtig genoeg niet meer beoefenen.

Sinds ik niet meer kan gaan werken ben ik al op zoek naar een hobby en zeker eentje om de winter door te komen want dat zijn voor mij maanden dat ik moet opletten, want tijdens die periode moet er niet zoveel gebeuren of ik geraak weer op de bodem van die o zo gevaarlijke put, en eens je daar geraakt kost het heel veel moeite om er terug uit te geraken. Nu hoop ik dat fotografie mij hier mee zal helpen.

Om deze blog toch niet meer met zoveel foto te overstelpen heb ik besloten om vanaf vandaag een nieuwe blog op te starten en jawel eentje over fotografie met enkel en alleen foto's op. Dus mensen die daar niet in geïnteresseerd zijn hoeven dus mijn probeersels niet zoveel meer te zien, en voor de andere wel die weten waar naartoe.
Voor de bezoekers op mijn nieuwe blog alvast bedankt voor al jullie bezoekjes, en vanaf morgen staat de afbeelding hieronder langs de rechterkant op mijn blog.

Druk op de afbeelding om naar de foto blog te gaan.

etje

06:02 Gepost in Fotografie | Commentaren (22) | Tags: fotoblog, etienne

11-01-09

Kan niet kiezen

Ben hier terug met mijn 2 foto's en deze keer weet ik zelf niet goed welke van de 2 ik het beste vind.

MVC-699F1

 

MVC-699F

10-01-09

Buiten en daarmee uit

Heb het de laatste tijd te goed pakken dat fotograferen, maar is toch nog altijd beter dan een ganse binnen zitten en me vervelen vind ik. Gisteren ben ik er ook een ganse tijd op uit getrokken was wel aan de frisse kant, maar dat mag natuurlijk de pret niet bederven he. Heb wel geluk gehad want ging over ijs zonder dat ik het wist en natuurlijk had ik de pech dat ik erdoor zakte, gelukkig stond er niet veel water onder dus ben ik toch droog gebleven.

Misschien zijn er onder jullie wel die me gek verklaren om met zo'n temperaturen buiten rond te lopen maar heb vroegere altijd zomer en winter buiten gewerkt dus was ik wel wat gewoon, kan jullie verzekeren dat erop het werk vroeger tijdens de winter wat afgevloekt werd want stoppen omdat het vroor was er toen niet bij. Was toen een ganse dag afzien. Maar genoeg erover hier zijn wat foto's van gisteren.
Voor ik het vergeet nog een prettig weekend en trek er eens op uit.  

15kopie

 

MVC-032Fkopie

 

MVC-751Fkopie

 

100_0442kopie

06:30 Gepost in Natuur | Commentaren (25) | Tags: fotograferen, foto

08-01-09

Sky Watch Friday 3

swftom

 

 

Deze foto is getrokken vorige dinsdag om 14u00 en was toen -6°, heeft wel even geduurd eer de maan er goed opstond want door de kou stond ik regelmatig te bibberen.

This photo was taken last tuesday at 2u00 p.m. at that moment it was -6° C.

MVC-731Fkopie