18-02-09

In de regen

Gisteren dikke pech gehad er liep ineens water door het plafond in de keuken, kwam van het platdak en met dit weer kon ik dat natuurlijk zo niet op zijn beloop laten. Dus dak op en gaan zoeken of ik de oorzaak kon vinden , op een paar plaatsen zag ik iets verdacht dus ineens maar gemaakt (voorlopig ) en tot hiertoe blijft binnen alles droog.

    100_0783

06:15 Gepost in Algemeen | Commentaren (16) | Tags: regen, platdak, etienne, keuken

17-02-09

Toch nog iets gevonden

Valt niet zo dikwijls voor dat er geen bericht klaar is voor mijn blog hier, maar deze keer was het toch zover en kon op niks komen om hier te posten. Uit verveling ben ik dan maar eens naar de foto's op mijn pc gaan kijken en heb daar wat foto's gevonden die niet geschikt waren voor op mijn fotoblog te zetten  dus ga ik ze dan hier maar posten.

Zijn foto's van onze wandeling op zaterdag en ze zijn in het park hier getrokken. Ondanks al de borden in het park dat ze de eenden niet mogen voeren was het daar precies een buffet voor de dieren, maar heb er dan toch maar dankbaar gebruik van gemaakt.  

MVC-895F

 

MVC-898F555

 

MVC-914F

05:53 Gepost in Natuur | Commentaren (19) | Tags: park, sint-niklaas, eenden

15-02-09

Was druk

Onverwachts is het gisteren nog een drukke dag geworden, 's morgens bezoek, na de middag  een lange wandeling en daarna terug bezoek. Meestal is het hier wel wat rustiger, maar er zijn soms zo van die dagen dat het ineens het tegenovergestelde is.
We zouden wel een wandeling maken maar dat het zo lang zou worden dat hadden we zeker niet voorzien, was er natuurlijk het weer voor he. Zonnetje was van de partij, niet koud en weinig wind dus ideaal om buiten te komen. Of dat vandaag zal lukken is nog maar de vraag want de zon zou zich kunnen wegsteken achter de sneeuwbuien, maar we zien wel. Is lang geleden dat we zoiets nog gedaan hebben en misschien moeten we dat in de toekomst wat meer gaan doen, en op die manier geraak ik ook aan nieuwe foto's want die microbe heb ik de laatste tijd wel erg te pakken, misschien hebben jullie dat zelf wel al gemerkt op mijn fotoblog

Dat was het voor vandaag, hopelijk tot morgen en dan ben ik hier weer met een mopje natuurlijk. Geniet nog van deze zondag. 
 

07:03 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (14) | Tags: gert, etienne, wandeling, foto s

12-02-09

Sky Watch Friday 8

swftom

 

 

Wat kan ervoor deze week nu beter gepost worden dan een foto van van een bewolkte lucht, dat heb ik hier bij ons elke dag gezien. Foto is dinsdag genomen en om juist te zijn zou de regen er feitelijk ook moeten opgestaan hebben.

What better picture can I post this week, than this cloudy sky, every single day of the week it has been like this. The picture was taken Tuesday and to be really exact, rain should have been on it to.

MVC-793F

Heb ze gevonden

Heb nu eens goed kunnen nadenken over dat stokje en heb mijn 4 slachtoffers  gevonden :

1. Dolfijntje1
2.
Levensgenieters
3. Patty & Freddy
4. Zonnebloem

Het is de bedoeling dat jullie naar de map met afbeeldingen gaan op jullie pc, dan de 4de map en daarin de 4de foto op jullie blog plaatsen.
Als beloning mogen jullie dan zelf 4 andere mensen uitzoeken om die hetzelfde te laten doen.

11-02-09

Heb prijs

Had al een tijdje gemerkt dat er een stokje de ronde deed en gisteren heb ik het ook gekregen, het is deze keer de bedoeling dat je naar de vierde map gaat en de de 4de foto op je blog plaatst. Dus hier is de foto:

MCV-047

Moet hem dan ook nog aan 4 personen doorgeven maar daar moet ik eerst eens over nadenken en eens kijken of die mensen dit stokje nog niet gehad hebben.

06:35 Gepost in Algemeen | Commentaren (24) | Tags: stokje

05-02-09

Sky Watch Friday 7

swftom

 

 

Wist deze keer niet zo goed wat te posten voor deze SWF, ja had een probleem. Ben dan maar mijn foto's van vorige week eens gaan bekijken en vond deze uiteindelijk toch nog geschikt want tenslotte zie je de lucht toch ook in de reflectie van die halve bol.
Hoop nu maar dat de andere dit ook geslaagd zullen vinden.

This time I dident now what to post on my blog. By looking at my photos from last week I found this pictures convenient for SWF because you can see the reflections of the sky in the statue. You also can see the reflection of the trainstation.

MVC-912Fkopie

20:26 Gepost in Fotografie | Commentaren (32) | Tags: sky watch friday