25-10-08

Opletten!!!!!

Mensen zeker niet vergeten om volgende nacht jullie klok een uurtje terug te zetten he want het winteruur begint terug. Dus morgenavond een uurtje vroeger donker spijtig genoeg.

Weekend4

 

06:15 Gepost in Actualiteit | Commentaren (16) | Tags: zaterdag, winteruur

24-10-08

Ze zijn weer prachtig

De mensen die hier al een tijdje op bezoek komen weten dat ik hier soms foto's plaats van speciale modelen van auto's. Heb gisteren weer wat van zulke foto's ontvangen, en steeds sta ik versteld van wat sommige mensen in elkaar knutselen. Ik vind deze auto's in elk geval weer juweeltjes.

auto

 

auto1

 

auto2


 

06:15 Gepost in Algemeen | Commentaren (17) | Tags: auto, knutselen

23-10-08

Vrouwen logica

Veel woorden hoef ik hier niet bij te schrijven het spreekt voor zichzelf

le-logica_van_een_vrouw

06:07 Gepost in Algemeen | Commentaren (18) | Tags: vrouwen, mannen, logica

22-10-08

Ze geven niet op

Planten kunnen toch eigenaardig zijn vind ik. We hebben hier buiten een plant staan - de naam ben ik effe kwijt - waar gans de zomer hele mooie bloemen opkomen. Maar nu zijn daar bijna al de bladeren afgevallen maar 2 bloemen weten niet van ophouden en laten zich nog bewonderen in al hun pracht.

bloemkopie

 

bloem

05:59 Gepost in Natuur | Commentaren (20) | Tags: planten, bloemen, zomer, bladeren

19-10-08

Herfstkleuren

Misschien weten jullie nog dat ik een tijdje geleden hier een berichtje gepost heb over ons vijgeboompje. Er hingen toen voor de tweede keer dit jaar vijgen aan maar door het weer van de laatste tijd rijpen die vijgen spijtig genoeg niet meer.Is wel spijtig maar ja is nu ook eenmaal al herfst en de kleuren die we dan in de natuur te zien krijgen maken toch nog veel goed.

vijgen1

Dit is een foto van onze Japaneese esdoorn en die is gans het jaar wel rood maar tijdens de herfst wordt die toch steeds nog een stuk roder en dat vind ik gewoon prachtig.

esdoornkopie

18-10-08

Fijn.....

fijn_weekend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben nu aan mijn blogronde bezig maar is weer geen lachterje hoor, je moet weer engelen geduld hebben want die stomme code komt niet altijd te voorschijn. Begin me toch af te vragen wanneer al die problemen hier eindelijk zullen eindingen.

Er is hier op de markt weer wat te doen vandaag, is namelijk het verjaardagsfeest van K3 op de markt. Mij ga je daar in elk geval niet vinden hoor maar denk dat het er wel vol zal lopen met jeudige fans.
Vanaf 10u gaan er allerlei attracties van start en dit tot 17u00 en om 18u begint er een gratis concert.

Ben eens gaan kijken op de site van Sint-Niklaas daar kun je namelijk de markt zien omdat er een webcam op gericht staat en er staat daar toch vanalles op. 

Om de markt te zien zoals het er nu is druk op de foto.

markt

17-10-08

De laatste loodjes

Stilaan beginnen de groenten in de tuin uitgeput te geraken, maar kan natuurlijk ook niet blijven duren. Maar onze diepvries zit vol en dus kunnen we toch nog een tijdje verder.

De sla begint het moeilijk te krijgen en het zullen voor dit jaar wel de laatste zijn die we nog vers zullen kunnen eten.

sla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de serre hebben we toch nog wat tomaten staan, maar dat begint ook lang te duren voordat ze rijp zijn.

tomaten

 

06:05 Gepost in Natuur | Commentaren (15) | Tags: sla, tomaten, tuin, diepvries, eten, rijp, serre