01-11-08

Moeilijk

Het is dan wel weekend maar vind toch dat het niet zo makkelijk is om vandaag zomaar iets te posten. Is nu eenmaal een dag die voor veel mensen herinneringen aan overleden personen oproept en er staat ook voor veel mensen een bezoekje aan het kerkhof op het programma.

Zelf doen we aan deze dag niet mee, omdat we vinden dat je beter de mensen tijdens hun leven op een waardige manier behandelt. Voor ons heeft het geen zin om daar vandaag aan een graf te gaan staan, we vinden dit pure commercie. Toen ik dat vroeger wel nog deed dan heb ik daar op het kerkhof wat mensen horen praten en wat er verteld werd vond ik grof en schandalig, toen ik daarna ben thuis gekomen heb ik gezworen om op die dag nooit meer naar het kerkhof te gaan en die beloofte zal ik nooit breken. 

Maar ja dat is onze mening he, en iedereen doet natuurlijk wat hij/zij zelf wil.  

fijne
P.S. de foto's over de Harry Potter tocht zijn voor morgen want mijn kaars is volledig op gebrand.

06:45 Gepost in Actualiteit | Commentaren (21) | Tags: kerkhof, graf

31-10-08

Harry Potter tocht

potter


Deze avond is het dan weer eens zover ; de jaarlijkse 'Harry Potter tocht'. Deze tocht wordt georganiseerd door een plaatselijke vereniging en zijn dus steeds dezelfde mensen die hieraan meewerken. Er komt telkens toch heel wat volk op af en zeker voor de kinderen is dit iets speciaals, want die komen allemaal verkleed deze tocht doen. Het is een soort van zoektocht waarbij ze verschillende posten moeten vinden en de tocht gaat natuurlijk ook door een bos en daar kunnen natuurlijk wel eens verrassingen te voorschijn komen.

2skelettenfj0


De tocht gaat om 18 uur van start en om ongeveer 20 uur worden de eerste groepen terug in de zaal verwacht, en daar in de zaal gaan wij helpen deze avond. Ook in de zaal is er nog wat voorzien er worden nog griezelige verhaaltjes verteld en gans de zaal is dan ook nog eens versiert. 
Als het me lukt zal ik wat foto's trekken en die zal ik hier de volgende dagen dan wel posten, en nu maar hopen dat het deze avond droog blijft. Natuurlijk zou het niet slecht zijn indien er in het bos mist zou hangen dat zou het voor de jonge deelnemers nog spannender maken.

 hallo

 

30-10-08

Nog eentje

Is zeker mijn gewoonte niet om op één dag twee keer een bericht te posten maar deze keer doe ik het toch.

Door de foto's die ik deze morgen gepost heb ben ik op het idee gekomen om deze morgen eens terug een foto te trekken van dezelfde plaats en enkel omdat het weer volledig anders is. Is nu wat mysterieus geworden vind ik. Zo zie je maar dat de natuur ongeloofelijk mooi kan zijn.

mist

14:00 Gepost in Natuur | Commentaren (6) | Tags: foto

Gisteren

Weet niet wat jullie ervan vonden, maar was gisteren toch maar fris buiten. Was rond 8 uur door het raam aan het kijken en vond het zo mooi buiten dat ik mijn camera genomen heb en vlug buiten een paar foto's ben gaan trekken. En als ik eerlijk moet zijn die ene met de zon erop vind ik zelf wel mooi, maar was toch blij dat ik terug binnen was hoor.

30-10-08Deze foto vind ik iets minder

30-10-081

05:48 Gepost in Natuur | Commentaren (17) | Tags: koud, zon, foto

28-10-08

Leven op grote voet!!!

Wie heeft  er nog  niet gehoord  van de spreuk " leven op grote voet " ? Moet jullie zeker niet vertellen wat deze spreuk betekend.

Nu heb ik een foto gevonden van iemand die dat wel heel letterlijk neemt, en die leeft zelf op een hele grote voet als je het mij vraagd. Voor degene die deze persoon niet kennen gaat hierom 'Karel' de echtgenoot van Carina.

karel

06:15 Gepost in Algemeen | Commentaren (21) | Tags: karel, carina, voet

27-10-08

Een leuke start

monday14%5B1%5D

 

En zoals gewoonlijk een mopje om de dag wat leuker te laten beginnen :

Een dronken man gaat naar de kermis.
Bij de schiettent schiet hij in de roos en krijgt als prijs een waterschildpadje.
De volgende dag gaat de dronken man weer naar de kermis. Bij de schiettent schiet hij weer in de roos en krijgt weer een waterschildpadje.
De derde dag gaat hij weer naar de kermis en schiet bij de schiettent in de roos. Maar dit keer krijgt hij als prijs een teddybeer.

"Hé," zegt de dronken vent, "zijn de gevulde koeken op?"

26-10-08

Verdikke, veel te vroeg

Deze nacht hebben we onze klok dus terug een uurtje achteruit moeten zetten en zoals verwacht is van slapen niet veel in huis gekomen. Stond om 4 uur al terug beneden, dus plezant is wel even anders.

Zal dus vandaag een plezante dag gaan worden vrees ik, meer in de zetel liggen slapen dan wat anders. Heb één troost en dat is dat binnen een paar dagen ik terug normaal functioneer.

En nu eerst een koffie1 en misschien kan ik later dan wat proberen slapen


P.S. ik ga ondertussen toch eens kijken of ik al wat kan gaan reageren op mijn blogronde.