10-04-09

Eindelijk gelukt

De laatste weken heb ik me 's avonds dikwijls bezig gehouden met de maan te fotograferen, misschien denken jullie wel ' wat heb je daar nu aan' maar mijn hobby van vroeger "astronomie" lijkt nog wat te werken in mijn hoofd en is ook een goede test om te bekijken wat je nu feitelijk met je camera kan. Wilde een foto verkrijgen waarop toch ook wat detais van het maanoppervlak te zien waren en volgens mij is me dit gelukt. 
Woensdagavond is het me dan eindelijk gelukt om een foto te nemen waarvan ik toch min of meer tevreden ben en het resultaat zie je hieronder.

IMGP0249kopie2

 

Kan jullie verzekeren dat ik heel wat foto's heb genomen eer ik dit resultaat had, maar dat is nu het voordeel van een digitale camera en dat was vroeger wel even anders.

06:03 Gepost in Fotografie | Commentaren (14) | Tags: maan, digitale camera

19-03-09

Sky Watch Friday 13

swftom

De foto is deze morgen genomen, er hing  nog wat mist en was 0° C. Was zoeken om de maan nog min of meer tussen de takken door te kunnen fotograferen, maar na veel zoeken en probreren is het dan uiteindelijk toch nog gelukt.

This picture was taken this morning, it was 0°c and there was al little bit of fog. I was looking to get a shot of the moon between the branches, it’s wasn’t easy but I finally managed the get one eventually.  

MVC-925F

20:15 Gepost in Fotografie | Commentaren (18) | Tags: maan, mist, sky watch friday

12-03-09

Sky Watch Friday 12

swftom

Deze foto is nog een die genomen is in januari, de reden waarom ik deze foto genomen heb is de speciale kleur in de lucht.

This is another picture I took in January, the reason I took this picture was the special colour of the sky.

MVC-044F

  

20:15 Gepost in Fotografie | Commentaren (19) | Tags: sky watch friday

05-03-09

Sky Watch Friday 11

swftom

Omdat ik de laatste week geen foto's heb kunnen nemen nog eentje van een vakantie in Antalya (Turkije ). 


Because I couldn’t take any pictures last week here is one from a vacation at Antalya (Turkey)
 

M4110020

20:15 Gepost in Fotografie | Commentaren (29) | Tags: kerkhof, januari, swf

26-02-09

Sky Watch Friday 10

swftom

Deze keer is het een foto van vorige zomer, na een flinke bui was deze regenboog te zien. Vind de foto minder geslaagd maar bij gebrek aan een andere post ik hem hier toch.

This time it’s a picture from last summer, after a serious rain you could see this rainbow. It isn’t the greatest picture, but I didn’t have anything else so I decided to post this one.

26_09_2007kopie
 

20:15 Gepost in Fotografie | Commentaren (57) | Tags: sky watch friday

19-02-09

Sky Watch Friday 9

swftom

Deze foto is van vorige zomer. Is genomen in augustus toen we een paar dagen in Oostende waren.

This picture was taken last summer in august,when we were visiting Oostende for a few days.

Oostende
 

 

 

 

12-02-09

Sky Watch Friday 8

swftom

 

 

Wat kan ervoor deze week nu beter gepost worden dan een foto van van een bewolkte lucht, dat heb ik hier bij ons elke dag gezien. Foto is dinsdag genomen en om juist te zijn zou de regen er feitelijk ook moeten opgestaan hebben.

What better picture can I post this week, than this cloudy sky, every single day of the week it has been like this. The picture was taken Tuesday and to be really exact, rain should have been on it to.

MVC-793F