07-12-08

Uit de oude doos

Is al een paar maand geleden dat er nog eens iets nieuws boven water gekomen is van mijn grootouders, maar dankzij mijn vader is het dan toch weer zover. Mijn vader heeft namelijk ergens een foto gevonden van zijn moeder en is eentje dat ik nog nooit gezien had. Wanneer de foto genomen is weten we niet maar mijn vader denkt dat het in de periode is 1920-'30, dus die foto gaat dan toch al wat jaartjes mee. De kwaliteit heeft er duidelijk onder geleden maar dat maakt me niks uit.

Mijn grootmoeder Germaine Vlaminck staat rechts.

germainevlaminck

03-08-08

Was leuk

Gisternavond was het dan eindelijk zover; de samenkomst van de familie. Is zelf nog beter geworden dan ik had gedacht, want de mogelijkheid bestaat steeds dat de mensen die elkaar niet zo goed kennen geen contact met elkaar zoeken. Maar dat was gelukkig niet het geval en er is heel wat afgepraat en gelachen.

Er zijn dan ook door verschillende mensen een pak foto's genomen, zelf heb ik dat natuurlijk ook gedaan en de beste vind ik nog degene die ik hieronder geplaatst heb. Dit zijn namelijk de nog enige levende zus en broer van het gezin van 15 kinderen waarvan iedereen gisterenavond afstamde. Ben er zeker van dat het zeker voor hun plezant moet geweest zijn om gans de bende nog eens samen te zien.

Albert en Irma Verhulst    

100_0073
                                                                                                                                

29-07-08

Bijeenkomst

Wie hier regelmatig komt zal misschien nog wel weten dat ik een tijd geleden familie heb teruggevonden door foto's op deze blog. Met een paar mensen daarvan hebben we reeds contact gehad, maar de meeste ervan hebben we al jaren niet meer gezien. Er zijn er zelfs bij die we nog nooit gezien hebben, maar daar gaat zaterdag verandering in komen.

We komen namelijk -met volgens dat ik gehoord heb 62 mensen- samen op zaterdag en stilaan begint het spannend te worden. Er zijn natuurlijk mensen bij die ik vroeger al gezien heb maar het grootste deel zullen toch onbekende zijn.

Ik hoop wel dat dit niet eenmalig zal zijn en dat het contact blijvend zal zijn zodat we elkaar niet meer zo vlug uit het oog zullen verliezen. Er zal daar heel wat gepraat gaan worden, want we hebben elkaar heel wat te vertellen. 

07:51 Gepost in Familie Etienne | Commentaren (7)

23-07-08

Lang geleden

Wie erop deze foto staat is me onbekend en als mijn vader komt dan ga ik toch eens vragen of hij er iets meer van weet. Het is in elk geval familie maar dat is ook het enige dat ik weet. Heb zo'n idee dat degene die vooraan ligt mijn grootmoeder Germaine Vlaminck is maar zeker ben ik niet.

Zal ook al wat jaartjes geleden zijndat deze foto genomen is want zulke badpakken heb ik zelf nooit gezien.

8

15-07-08

Uit de oude doos

Is al een tijdje geleden maar ga hier nog eens een foto uit de oude doos posten. Is er eentje van mijn ouders en mij en denk dat die genomen is in 1956.

44

13-07-08

De eerste dit jaar

Ga hier eerst en vooral een kaarsje laten branden zodat het hopelijk vandaag te doen is met het weer.

kaars

 

 

We moeten deze namiddag namelijk bij mijn broer naar een bbq en voor zoiets is het toch plezanter als de zon ook van de partij is vinden we. Mijn broer en zijn vrouw Ilse zijn namelijk volgende week 20 jaar gehuwd en dus schuiven we met onze voeten onder de tafel.

 

8barbeque


 

We gaan er in ieder geval een fijne dag van proberen maken en we hopen voor jullie hetzelfde.

 

07:00 Gepost in Familie Etienne | Commentaren (4) | Tags: patrick, gert, etienne, bbq, ilse

31-05-08

Nog meer foto's

Ben terug aan een reeks foto's geraakt en deze keer staan mijn moeder haar broer en zijn gezin erbij. De achternaam van mijn tante weet ik niet juist meer maar als ik mijn ouders zie zal ik het wel even vragen.

Mijn tante en haar man Francois Dubelloy, en hun zoon Willy Dubelloy

Scannen0015

Scannen0018

v.l.n.r. Ikke, Willy Dubelloy, Willy Verhulst, Patrick Verhulst

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende