31-03-09

Het veranderd

De zon is nog maar een paar dagen terug van de partij en overal steekt van alles zijn kop in de natuur. Toen ik gisteren deze bloem (foto) zag kon ik het niet laten om er een foto van te nemen, dus....

IMGP0134kopie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de rozenstruiken beginnen volop te schieten. 

IMGP0140

05:00 Gepost in Natuur | Commentaren (14) | Tags: zon, bloem, rozen

26-03-09

Lente of herfst ???

Als je het aan mij vraagt dan mag het weer toch zo vlug mogelijk veranderen want de laatste dagen is het precies herfst en na het mooie weer van verleden week is dat toch een dikke tegenvaller.

Hier heeft het gisteren 's morgens bijna altijd geregend, en als ik dan buiten kijk dan zie ik het tafereel zoals op de foto, triestig dus.

IMGP0108

 

Na de middag kwam toch af en toe het zonnetje eens kijken en telkens dat gebeurde waren ook onze gasten in de tuin van de partij, en dat uitzicht maakte toch al een beetje goed.

 

IMGP0118

 

IMGP0111

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op veel beterschap zullen we vandaag niet moeten rekenen, want volgens de weerberichten weer regen voor vandaag.

06:15 Gepost in Natuur | Commentaren (18) | Tags: meesjes, regen, herfst, lente, zon

22-03-09

Op stap met.....Pamela Anderson

Sinds we hier op het net kunnen hebben we in de loop der jaren al verschillende mensen leren kennen, en met de enne valt dat al wat beter mee dan met de andere.

Gisteren was het weer eens zover; Gert had namelijk afgeproken met Silvie, en kan jullie verzekeren dat we deze keer wel de hoofdvogel geschoten hebben hoor. Praten dat die kan man, dat geloof je niet kreeg er gewoon geen woord meer tussen. Dat ik als titel voor dit bericht "Pamela Anderson" heb geschreven komt ook  door Silvie, want dat moest ik namelijk schrijven ( bij deze gebeurt he ). Denk dat we ongeveer een 30 tal minuten op dat terrasje gezeten hebben en als ik 5 woorden heb kunnen zeggen dat het veel is geweest.

Zou daar nog mee kunnen leven hoor, maar het werd teveel toen ze opeens begon te zingen. Spijtig dat ik het niet kon filmen want dan zouden jullie gezien hebben dat ineens de tafeltjes rond ons leeg werden, als ik er nu aan terug denk krijg ik nog de bibber dus jullie weten dan wel genoeg he. Er werd ons zelf gevraagd om het terras te verlaten want de eigenares ervan wou met dit mooie weer natuurlijk nog wat centjes verdienen he, en gelijk had ze.

We zijn dan nog maar wat op de rommelmarkt gaan rondwandelen , maar ben wijselijk toch wat uit Gert en Silvie hun buurt gebleven.

Op het terrasje voordat het concert begon. Pamela Anderson zit links en Gert rechts.

100_0943
 

De beide dames opstap

100_0948

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Silvie het was prettig gisteren en als je het aan ons vraagt is dit zeker voor herhaling vatbaar, mààr dan wel niet meer zingen he.

19-03-09

Sky Watch Friday 13

swftom

De foto is deze morgen genomen, er hing  nog wat mist en was 0° C. Was zoeken om de maan nog min of meer tussen de takken door te kunnen fotograferen, maar na veel zoeken en probreren is het dan uiteindelijk toch nog gelukt.

This picture was taken this morning, it was 0°c and there was al little bit of fog. I was looking to get a shot of the moon between the branches, it’s wasn’t easy but I finally managed the get one eventually.  

MVC-925F

20:15 Gepost in Fotografie | Commentaren (18) | Tags: maan, mist, sky watch friday

18-03-09

Werk is begonnen

Gisteren was het een echte lente dag, en dus maar gans de middag in de tuin gewerkt. Veel is daar feitelijk nog niet te doen maar we hebben toch al wat werk gedaan waarvoor we nog tijd hadden.
Gaat hier om palen zetten waarover nadien een net wordt gespannen om de erwten de beschermen tegen veel te ijverige vogels. Voor de erwten is het nog te vroeg maar de voorbereiding is nu toch al gedaan.

André maakt de gaten in de grond

100_0898

 

Ze moeten natuurlijk toch wel wat rechtstaan

100_0900

 

Nu de koorden nog en het geheel staat stevig genoeg.

100_0906

12-03-09

Sky Watch Friday 12

swftom

Deze foto is nog een die genomen is in januari, de reden waarom ik deze foto genomen heb is de speciale kleur in de lucht.

This is another picture I took in January, the reason I took this picture was the special colour of the sky.

MVC-044F

  

20:15 Gepost in Fotografie | Commentaren (19) | Tags: sky watch friday

10-03-09

Dit nooit meer

Vorige week donderdag kregen we hier bezoek van Carina, ze kon ergens niet aanuit en kwam raad vragen aan Gert. Het zit namelijk zo:

allebei volgen ze dezelfde cursus van PSP en Carina kon met de scripts niet al te goed volgen. Heb Gert daar al mee bezig gezien en voor haar is dat precies een fluitje van een cent ( versta daar ook niet veel van ) dus Carina kwam dus feitelijk om les te volgen.

Dus die twee gans de tijd aan de pc natuurlijk en lol dat ze hadden, maar ik had minder lol want ik moest voor allebei de dames alles komen brengen en aangeven, en kan jullie verzekeren dat ze er allebei dik van geprofiteerd hebben.

Voor alle zekerheid heb ik van de dames een foto genomen want anders zouden ze nog zeggen dat ik hier alles uit mijn duim zit te zuigen en die vlieger gaat niet op.
In elk geval als dat hier nog eens gebeurd dan ben ik ermee weg want dat lappen ze me geen tweede keer. 

100_0853kopie
 

06:15 Gepost in PSP | Commentaren (17) | Tags: gert, carina, etienne, les, dames