31-12-08

Laatste keer

Is weer eens zover: de laatste dag van het jaar. Het jaar zit er weer op, heeft natuurlijk zoals elk jaar zijn mooie maar ook minder mooie momenten gekend, maar ja dat is nu eenmaal het leven he.

Vandaag wordt het voor ons feitelijk wel een rustige dag, geen geloop naar de winkles om nog iets te gaan halen dat we vergeten zijn. Gans de tafel niet klaar zetten voor een bende bezoekers, want ouderjaarsavond brengen we met ons tweetjes door. Maar zal ook wel gezellig worden en wat het eten betrefd dat wordt toch ook weer iets speciaals.
Maar morgen dan wordt het een hectische dag, want dan moeten we van hier naar daar en wie weet hoe laat het zal worden eer we terug thuis zijn. Dat is ook de reden dat ik morgen niet op blogronde kan gaan maar er is hier wel een berichtje gepland dus......

Wens iedere bezoeker in elk geval een heel leuk jaareinde en een spetterend begin van 2009.

Tot binnen 2 dagen he.

407320
 

06:15 Gepost in Actualiteit | Commentaren (19) | Tags: 2009, oudejaar, nieuwjaar

30-12-08

Bedankt voor de reacties

Eerst en vooral bedankt voor jullie reacties op die foto's die ik zaterdag plaatste, die kleuren en z-w foto. Wil hier toch nog even wat duidelijk maken over die foto's.
Er is maar één foto van het onderwerp gemaakt, maar zonder flits.
De kleuren foto is omgezet naar zwart-wit en daarna heb ik het een en ander aangepast, heb bij de zwart-wit foto ook wat vlekjes op de foto weggewerkt.

Jullie reacties op de foto's zijn meer dan welkom hoor want ik ben hier ook pas mee bezig dus alle tips zijn meer dan welkom, stort jullie gal maar uit dus kan er enkel maar meer door te weten komen.

Hier zijn de 2 volgende, ook zonder flits en na het omzetten terug aangepast. Ook nu heeft de z-w foto mijn voorkeur. 

MVC-695F

 

MVC-695Fz-w

28-12-08

Hello

etkopie

06:15 Gepost in Algemeen | Commentaren (13)

27-12-08

Wat heeft jullie voorkeur

Ben de laatste weken wat aan het experimenteren geweest met de twee digitale camera's die ik hier heb, zijn maar simpele hoor maar wilde toch eens uitzoeken wat ik er feitelijk allemaal mee kon doen. Heb nu ontdekt dat ik met de oudste camera wel goede opnamen van dichtbij kan maken en de foto hieronder is daar het resultaat van. Voor deze foto heb ik geen gebruik gemaakt van de zoom functie,heb enkel op macro gezet. Is ook geen deel van een grotere opname waar een stuk uitgeknipt is, is gewoon de orginele foto (in kleur). Ben zelf van plan om hier regelmatig zo eens een opname te plaatsen.

Zelf zie ik de z-w foto het liefst maar welke heeft jullie voorkeur feitelijk .

MVC-987F

 

MVC-987Fz-w

06:17 Gepost in Fotografie | Commentaren (25) | Tags: foto, photo, photography

25-12-08

Sky Watch Friday 1

                                                  swftom

 

Heb nu al verschillende weken op vrijdag bij andere blogs deze banner zien staan, en telkens was er dan ook een foto van de lucht gepost op die blogs. ben dat eens gaan uitpluizen en heb dan besloten om me daar ook in te schrijven. Zal wel zien wat het geeft en kan natuurlijk niet meer doen dan een zo goed mogelijke foto plaatsen. Het is zeker niet de bedoeling dat je de foto ergens van het net gaat halen want dat kan iedereen natuurlijk.

En dit was dus mijn eerste foto, is getrokken vorige week vrijdagmorgen om 8u55.


The picture was taken in my backyard on december 19, at 8u55 P.M.

skywatch

Kerst

fijne kerst

00:15 Gepost in Actualiteit | Commentaren (12) | Tags: kerstdag, psp, gert

24-12-08

Druk

Rustig zal het vandaag wel nergens zijn vrees ik, en eerlijk gezegd haat ik al die drukte toch wel. Dat het maar vlug avond is dan kunnen we rustig hier met iedereen aan tafel gaan zitten en hoeven we ons nergens meer voor te haasten.

Ga jullie nog een fijne kerstavond toewensen, maak er iets leuks van en misschien tot morgen he.

kerst

05:04 Gepost in Actualiteit | Commentaren (17) | Tags: kerstavond