01-10-08

Dikke pech

Moet weer lukken natuurlijk: de bijwerkingen door de dosis verhoging van de morfine zijn begonnen. Wist gisteren middag al dat me wat te wachten stond en tijdens het avondeten was er geen twijfel meer. Kon namelijk niet meer verder eten en had moeite om mijn eten binnen te houden. Kort daarna begonnen te temperatuur schommelingen, het enne moment had ik het koud en kort daarna was ik precies aan het koken. Waarschijnlijk komen de andere bijwerkingen vandaag ook nog wel aan de orde, maar plezant is toch anders.

Was wel verwittigd dat het kon gebeuren maar een mens denkt toch altijd dat het deze keer wel zal meevallen, maar dat is niet dus.
Als de pijn nu ook minder zou zijn dan zou ik het nog kunnen aanvaarden maar dat is totaal niet het geval en dat vind ik nog het lastigste aan gans de miserie nu.
Ik hoop dat het niet veel erger zal gaan worden want heb het de laatste jaren wel al gehad met al die medicatie.

13:30 Gepost in Ziek | Commentaren (10) | Tags: bijwerkingen, morfine, pijn

Commentaren

oei etje

hoop dat het snel betert en dat het werkt voor je pijn

Gepost door: witch | 01-10-08

hopelijk voel je je gauw weer beter etje

Gepost door: ingrid | 01-10-08

hey etje HET IS NU OOK NOG MAAR DE TWEEDE DAG , je hebt nu al zoveel kunnen verdragen, na een paar dagen zal het miss. wel beter gaan. Je mag nie opgeven he etje;;;

lieve grtjs. anny

Gepost door: anny | 01-10-08

hallo Etienne wij wensen je veel sterkte en hopen dat het snel wat betert. Lieve groetjes, Patty, Freddy en de kapoentjes

Gepost door: patty en freddy | 01-10-08

Ik heb uw lijdensweg verhaal eens vanaf het begin overlopen, en je hebt al veel moeten doorstaan.
Gehukkig ben je een moedig mens die niet vlug opgeeft.
Ik hoop voor jou dat je zonder al te veel pijn nog lang mag kunnen blijven bloggen, en wens je veel sterkte toe.
Ik voel mij wel ongemakkelijk, en weet heel goed wat je doormaakt, want heb hier ook ietsn ongeveer gelijkmatigs aan de hand, maar niet in die mate dat het erge pijn in mijn rug heeft, maar veel meer in voeten en benen.
Beste groeten en hou je sterk.

Gepost door: roy | 01-10-08

Snel beter !! Hallo Etje,

Ik hoop dat je snel van die nevenwerking verlost bent !!! En dat je pijn ook onder controle komt!!
Lieve groeten An

Gepost door: An | 02-10-08

helaas heeft het voordeel dat er medicatie is ook nogal wat nadelen. Het zijn toch stoffen waar het lichaam zich tegen verzet.
Maar zonder medicatie is geen optie, je weet dat het na enkele dagen beter zal gaan, even doorbijten hoor!

Gepost door: ank | 02-10-08

*** Ik word sinds een week of 6 geteisterd door een zware hernia.Zeer veel uitstralende pijn in been.Ondragelijk..Ik heb daarvoor ook morfine gehad maar in veel kleinere dosis (MS direct).Ik moet steeds meer en meer nemen om hetzelfde resultaat te verkrijgen..Van die morfine heb ik dan weer darmverstopping , moeilijk plassen enzo...
Operatie komt er nu volgende week vrijdag aan..Hopelijk dan van pijn verlost..Ook voor jou hoop ik op het beste...

Fijne vrijdag
Groetjes

Gepost door: illness | 03-10-08

heel veel sterkte, lotgenootje Veel sterkte, ben zelf pas met morfine gestart en die nevenwerking zijn zeker niet te onderschatten. Ik sla zelfs in paniek als ik onder de mensen kom. Mijn hoofd lijkt wel een tol van binnen, het is precies of de informatie van buitenaf niet verwerkt kan worden.
Ik hoop dat het betert want anders ga ik nog meer achter uit dan vooruit en bij mij helpt het tot nu toe niets aan de pijn,( zit wel nog maar op een halve dosis)
Vanavond moet ik weer verhogen, zie er enorm tegen op.
Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar ik heb mijn lichamelijke beperkingen voor mezelf vrij goed aanvaard, maar het is de reactie van andere, die me vaak helemaal naar beneden halen.Langs de ene kant begrijpelijk, want het is pas als je het zelf hebt, dat je pas dan beseft wat het inhoud.

Ik heb misschien ook al 20 soorten medicatie uitgeprobeerd, maar altijd die nevenwerkingen. Ik kreeg bijna het gevoel dat ik de enige was die zo slecht reageerde op medicatie. Sorry (voor jou), maar ik ben blij dat ik niet de enige ben en dat ik een lotgenoot heb gevonden, dacht zelfs dat ik niet normaal was :)

In ieder geval wens ik je heel veel sterkte om deze periode door te komen.

groetjes

Gepost door: pascly | 07-10-08

hey etienne, lang geleden dat i je blog nog bezocht heb, dus probeer wat achterstand in te halen. spijtig dan ook dat ik moet lezen dat het niet zo goed met je gaat, tijdens de zomer zag je er zo goed uit!!!
ik hoop dan ook dat je die hogere dosis vlug gewend zal zijn, want ik weet heel goed dat je niet zo graag als een zombie door het leven gaat.

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 22-11-08

De commentaren zijn gesloten.