30-09-08

Een jarige

Er is er vandaag eentje jarig in blogland namelijk An dus allen er heen  om haar te feliciteren mensen.

An maak er een hele fijne dag van en doe er voor ons part nog heel veel jaartjes bij hoor.

An

00:15 Gepost in Algemeen | Commentaren (9) | Tags: an, cindy, jarige, blogland

29-09-08

Afwachten nu

Zoals het er deze morgen in de kliniek ging zo mag het wel altijd van me zijn. Zat maar goed neer in de wachtzaal of de dokter kwam me al halen, was zelf al aan de beurt voordat het uur van mijn afspraak er was dus......

Dan eens goed met de dokter gesproken en de dosis is verhoogd, wel wat veel ineens maar ja. kan nu wel de eerste weken terug last hebben van de bijwerkingen van de morfine en als die te erg moesten worden dan moet ik terug bellen en dan gaan ze de dosis instappen opvoeren.

Tegen die bijwerkingen zie ik eerlijk gezegd toch wel op want plezant zijn die zeker niet. Wordt dus de volgende dagen afwachten en hopelijk blijft het redelijk.

13:30 Gepost in Ziek | Commentaren (7) | Tags: morfine, etienne, dokter, pijnpomp

28-09-08

Een avondje uit

Gisterenavond dan toch nog onverwacht een stapje in de wereld gezet, rond 19u30 belde Carina namelijk of we geen zin hadden om iets te gaan drinken op de markt. Was wel wat moe van gans de dag in de tuin wat te werken maar we zijn toch naar de markt gegaan. Spijt hebben we er zeker niet van gehad want in het café waar we zaten was er een optreden van de groep " Bow & Arrow  "  en kan jullie verzekeren dat deze groep de moeite waard is.

Met zo'n muziek en dan het gezeldschap van Carina en Karel was onze zaterdagavond meer dan geslaagd en als het aan ons ligt zeker nog voor herhaling vatbaar.  

P.S. wat ik hier zeker niet mag vergeten te vermelden: CARINA HEEFT ME EENS GELIJK GEGEVEN, dus de wonderen zijn de wereld nog niet uit. 3

03:45 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (10) | Tags: markt, carina, karel, muziek

27-09-08

Weer een week voorbij

weekend

06:23 Gepost in Algemeen | Commentaren (9)

26-09-08

Einde ramadan

Dinsdag is de ramadan weer eens gedaan voor de moslims en aangezien er in onze straat verschillende moslims wonen hebben ze hier gisteren een uitnodiging afgegeven voor hun feest dat hier op de markt plaats vind.

Onze buren en wij gaan in elk geval zondagavond naar dat feest en heb zo'n gedacht dat we daar niet de enige zullen zijn uit de straat. Misschien zijn er hier wel bezoekers die er hun bedenkingen bij hebben maar als men respect van die mensen krijgt is het toch niet teveel aan de vlamingen gevraagd om die mensen ook te respecteren, zo denken wij er toch over.

ramadan

06:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (16) | Tags: ramadan, sint-niklaas, markt

25-09-08

Vijgen

We hebben hier al zo'n 10 tal jaar een vijgeboom staan en elk jaar kunnen wij daar wel een paar vijgen van eten. Maar dit jaar is het eigenaardig want het is nu al voor de tweede keer dat er vijgen aan die boom gekomen zijn en ondanks de frisse nachten rijpen de vijgen toch nog.

Is in elk geval een meevaller want nu kunnen we wat langer verse vijgen eten.

vijgen

06:15 Gepost in Natuur | Commentaren (15) | Tags: fruit, boom, vijgen, nachten, eten

23-09-08

Tip

Tip als je inbrekers hebt... (waar gebeurd verhaal !!)


Marc De Wever uit Brusselse regio ging naar bed, toen zijn vrouw zei  dat er licht brandde in het tuinschuurtje, wat ze net kon zien uit het slaapkamerraam.
Marc ging naar de achterdeur om het licht in het schuurtje uit te doen,  maar hij zag dat er een paar kerels zijn spullen aan het jatten waren.
Gauw belde hij de politie en  zei: er lopen dieven in mijn achtertuin, en die stelen mijn spullen.
De brigadier vroeg: zijn ze ook in huis ?  Marc zei : nee.
Toen zei de brigadier: doe de deur goed op slot, dan komen we als we tijd hebben even langs, want alle politie-auto's zijn op dit moment ergens anders bezig.
Marc zei: OK, hing op en telde tot honderd.
Toen belde hij de politie opnieuw.
Met Marc De Wever,  ik belde zojuist ook al dat er dieven in de tuin liepen. Wel, ik heb ze  zojuist allemaal neergeschoten.
En hij hing de telefoon weer op.
Binnen de vijf minuten kwamen  er drie politiewagens aanscheuren,en een ambulance!! De politieagenten rekenden de inbrekers in op heterdaad.
De brigadier kwam naar Marc en  zei: ik dacht dat jij ze had neergeschoten?
Marc zei: Ik dacht dat jij geen auto's ter beschikking had?

Typisch België!!

 

06:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (7) | Tags: politie, inbrekers