29-09-08

Afwachten nu

Zoals het er deze morgen in de kliniek ging zo mag het wel altijd van me zijn. Zat maar goed neer in de wachtzaal of de dokter kwam me al halen, was zelf al aan de beurt voordat het uur van mijn afspraak er was dus......

Dan eens goed met de dokter gesproken en de dosis is verhoogd, wel wat veel ineens maar ja. kan nu wel de eerste weken terug last hebben van de bijwerkingen van de morfine en als die te erg moesten worden dan moet ik terug bellen en dan gaan ze de dosis instappen opvoeren.

Tegen die bijwerkingen zie ik eerlijk gezegd toch wel op want plezant zijn die zeker niet. Wordt dus de volgende dagen afwachten en hopelijk blijft het redelijk.

13:30 Gepost in Ziek | Commentaren (7) | Tags: morfine, etienne, dokter, pijnpomp

Commentaren

Dag Etje Een pijnpomp en morfine is natuurlijk niet leuk en ook al niet als de dosis moet verhoogd worden en je bijwerkingen kunt krijgen...ik hoop dat alles goed verloopt en dat je pijn veel verbetert zonder bijwerkingen!
Ik heb momenteel griep, daarom dat ik hier zo laat ben!
Maar ik wens je het allerbeste toe Etje en ik laat een kaarsje voor je branden op mijn blogje!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 29-09-08

Etje,

Ik hoop dat het wat meevalt met de bijwerkingen na de verhoging van de morfine en baclofen. Het zal even moeilijk zijn maar na die moeilijke periode kan het alleen maar beter gaan. Veel succes en sterkte.

Gepost door: ismelien | 29-09-08

GOEIE AVOND ETJE WEER LAST VAN DIE PIJNEN!!!!IK HOP DAT HET NU WAT BETER ZAL GAAN VOOR JOU. MAAR TOCH EEN BEETJE GEDULD OEFENEN HE, HET KAN OOK NIE VAN DE EERSTE DAG BETER GAAN. VEEL RUSTEN....EN EEN BEETJE DE PIJN VERGETEN DOOR OP JE BLOG TE ZITTEN.....ALS DA GAAT VOOR JOU. T'IS TE HOPEN DAT JE BINNEN EEN PAAR DAGEN KUNT ZEGGEN DAT HET BETER GAAT.

LIEVE GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 29-09-08

hopelijk valt het mee etje
fijne dag nog

Gepost door: ingrid | 29-09-08

Ah arme meid... Hopelijk heb je niet teveel last van bijwerkingen. Ik kom je nog een gezellige maandagavond toewensen, liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 29-09-08

Hé Etje Veel sterkte Etje! Hopelijk valt het mee wat de bijwerkingen betreft.
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 29-09-08

ik hoop voor je dat bijwerkingen gaan mee vallen.
Er is hier geen sprookjes bos hoor, maar al deze dingen kan iedereen wel in een bos vinden...
Dat is het doel ook van de site: gewone dingen die iedereen overal kan vinden, en geen mooie dure planten die voor velen nooit te koop zijn.
fijne dinsdag

Gepost door: ank | 30-09-08

De commentaren zijn gesloten.