07-09-08

Was reuze plezant

Gisteren was het dus zover: de Vredesfeesten. En dit wil zeggen in verschillende straten braderij op de markt allerlei randanimatie en natuurlijk de warme luchtballons.

Wij dus om rond 13u richting markt getrokken om alles eens rustig te gaan bekijken. Veel volk was er nog niet maar dat was juist onze bedoeling dan kun je tenminste alles eens zonder duw en trek werk bezien. De zon was ook van de partij maar spijtig genoeg was de wind er ook en veel te veel zelf, en daardoor hoorden we daar al afroepen dat er zaterdag ook geen ballons zouden opstijgen. Er zouden wel verschillende worden opgeblazen maar daar zou het ook bij blijven.

Voor ons speelde dat zo geen rol want het was ons feitelijk meer te doen dat 's avonds Carina en Karel naar Sint-Niklaas zouden komen om een terrasje te gaan doen. Veel ga ik over dat terrasje niet vertellen want ik moet opletten wat ik schrijf want Carina heeft daar een paar foto's getrokken en ze heeft me al verwittigd dat als ik teveel vertel ze die foto's wel eens op haar blog zou durven zetten en dat wil ik zeker vermijden. Maar wil wel vertellen dat we op dat terrasje heel wat afgelachen hebben en dat het voor ons zeker niet bij deze keer moet blijven. ( Carina nu ben ik toch braaf he )

Als het weer het toelaat gaan we vandaag nog eens naar de markt maar ik heb er zo mijn twijfels over dat er ballons zouden opstijgen. Maar we zijn dan toch in elk geval nog eens buiten en dat is ook al veel waard. 

Commentaren

zondag Goede morgen Etje,

Amaai das pas braaf geblogd zeg !!!

Het weer ziet er niet zo best uit om naar de markt te gaan vandaag !!!

Toch wil ik jullie een aangename zondag wensen
Lieve groeten An

Gepost door: An | 07-09-08

Ja, Etje je bent braaf geweest!
En het was ook zeer leuk, maar ook laat hé, ik verschoot er wel van.
Dan thuis gekomen, zijn we natuurlijk onmiddellijk gaan slapen. Om 4u wordt er gebeld, Glynis had geen sleutel bij en om 6u moest ik gaan plassen van al die theekes, hahahaha

Dus veel slaap was er voor mij niet bij en nu moet ik onmiddellijk vertrekken of ik kom te laat.

Nogmaals bedankt en ook Gerjte voor de leuke avond!

Lieve groetjes,
Carina

ps. kijk maar terug op mijn blog, je zal vanmorgen nog aan het slapen geweest zijn. hihihi

Gepost door: carina | 07-09-08

amai etje zo braaf
vraag me af wat er dan gaat volgen hihihihi
prettige zondag

Gepost door: witch | 07-09-08

Goeie morgen Etje Jullie hebben zich geamuseerd en dat was het belangrijkste...hier zijn het bevrijdingsfeesten (Deurne) maar elk jaar is dit minder en minder interessant. We zijn gisteren wel eens naar de braderij geweest.
Maar vele luchtballons zien opstijgen vind ik toch plezant hoor, en heb hier al eens geschreven dat we dit jaar naar Eeklo zijn geweest en ja het was wel de moeite...maar een terrasje is natuurlijk ook niet te versmaden!
Ik wens jullie nog een fijne zondag toe!
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 07-09-08

Etje hallo, leek best wel gezellig...Ik kom je nog een fijne zondag toewensen. Liefs, prulleke.

Gepost door: nicole | 07-09-08

gezellig via via kwam ik hier langs een leuk en gezellig blogje groetjes van arie en nog een fijne zondag.

Gepost door: arie | 07-09-08

De commentaren zijn gesloten.