16-08-08

Nagenieten

De uren die we gisteren met onze vrienden hebben doorgebracht waren gewoonweg zalig, en ik denk wel dat iedereen er zo over denkt.
We hebben zelf al een datum afgesproken wanneer we de volgende keer terug samenkomen, het wordt begin oktober dus we kunnen terug beginnen aftellen.

Weet nu in elk geval dat er toch mensen  die niet kunnen verdragen dat je iemand helpt, je mag bv. niet iemand zijn drinken inschenken of hun stoel goed zetten als ze gaan zitten. In elk geval heb nu voor de volgende keer dat we samenkomen toch al mijn vaste plaats namelijk naast Ingrid die begrijpt me tenminste.

Zit hier nu terwijl ik dit schrijf nog na te genieten en kan jullie verzekeren dat er dikwijls een glimlach op mijn gezicht te voorschijn komt, maar ja wat zou je willen met zo'n bende.

Aja voor ik het vergeet moest hier nog iets schrijven over een ladder en een dak, moet namelijk Danny eraan helpen herinneren dat Ingrid gezegd heeft dat hij WEL met die ladder op het dak mag kruipen. Dus Danny zet hem op he makker.
Ik hoop wel dat hij niet zo op het dak te werk gaat als toen hij die mosselen aan het eten was want anders zal het daar een smerig boeltje gaan worden vrees ik, jullie begrijpen wel wat ik bedoel he.

Voor alle zekerheid hier nog een afbeelding hoe die ladder moet staan dan is ons Ingridje ook weer tevreden.

ladder1

06:13 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (6) | Tags: ingrid, danny

Commentaren

zaterdag Goede morgen Etje,

Ook wij hebben ervan genoten om nog eens samen te zijn met jullie allemaal !!! En of we gelachen hebben he !!! En idd jij bent echt een hoffelijke man zenne voor Ingridje !!! Dat hebben wij gisteren wel kunnen merken ;-)
Nog een fijne zaterdag en geniet maar lekker na !!
An

Gepost door: An | 16-08-08

etje bedankt voor gisteren
ik heb genoten van jou gezelschap en niet te vergeten je hoffelijkheid
t was super nog is met al de vrienden samen te zijn
ik ben ook nog aan t nagenieten en die glimlach is er hier ook
dikke kus nah

Gepost door: ingrid | 16-08-08

HEY ETJE T MOET ZALIG GEWEEST ZIJN GISTEREN. HEB AL HET EEN EN ANDER GELEZEN OVER JULLIE UITSTAP.LACHEN IS GEZOND EN DA MOE JE KUNNEN.

GRTJS. ANNY

Gepost door: anny | 16-08-08

hihi etje toch
zit hier ook nog steeds met een glimlach op mijn gezicht
hebben het weer goed gehad he
kunnen we weer een tijdje met voort
prettige zaterdag

Gepost door: witch | 16-08-08

Goedeavond Het moet heel plezant geweest zijn gisteren,heb het al gelezen op An haar blog.
Het is fijn vrienden te hebben
Nog een fijn weekend verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | 16-08-08

als ze hulp moesten gezien hebben zouden de meesten mannen er iets van denken hahaha en ge zal het geweten hebben als straf geen mosselen de volgende dag

Gepost door: swakke | 19-08-08

De commentaren zijn gesloten.