29-07-08

Bijeenkomst

Wie hier regelmatig komt zal misschien nog wel weten dat ik een tijd geleden familie heb teruggevonden door foto's op deze blog. Met een paar mensen daarvan hebben we reeds contact gehad, maar de meeste ervan hebben we al jaren niet meer gezien. Er zijn er zelfs bij die we nog nooit gezien hebben, maar daar gaat zaterdag verandering in komen.

We komen namelijk -met volgens dat ik gehoord heb 62 mensen- samen op zaterdag en stilaan begint het spannend te worden. Er zijn natuurlijk mensen bij die ik vroeger al gezien heb maar het grootste deel zullen toch onbekende zijn.

Ik hoop wel dat dit niet eenmalig zal zijn en dat het contact blijvend zal zijn zodat we elkaar niet meer zo vlug uit het oog zullen verliezen. Er zal daar heel wat gepraat gaan worden, want we hebben elkaar heel wat te vertellen. 

07:51 Gepost in Familie Etienne | Commentaren (7)

26-07-08

Rustig

Het lijkt er wel op of deze week is de zomer echt begonnen, en degene die me kennen weten dan dat ik wel wat anders doe dan aan de pc zitten.

Daardoor kan het zijn dat er niet veel nieuwe berichtjes op mijn blog verschijnen, maar wees gerust (?) ik leef nog en alles is oke.

Probeer ook maar wat van het mooie weer te genieten en tot een van deze dagen.

06:20 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (9)

23-07-08

Lang geleden

Wie erop deze foto staat is me onbekend en als mijn vader komt dan ga ik toch eens vragen of hij er iets meer van weet. Het is in elk geval familie maar dat is ook het enige dat ik weet. Heb zo'n idee dat degene die vooraan ligt mijn grootmoeder Germaine Vlaminck is maar zeker ben ik niet.

Zal ook al wat jaartjes geleden zijndat deze foto genomen is want zulke badpakken heb ik zelf nooit gezien.

8

22-07-08

Onder spanning

Dit is nu een foto waarvan men kan zeggen dat de persoon onder spanning staat. Van veiligheid is hier in elk geval geen sprake en zou zeker niet in zijn plaats willen zijn.

Afbeelding1

07:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (4)

21-07-08

Toch gelukt

We zijn dan gisteren toch nog naar het vuurwerk kunnen gaan kijken, we waren wel maar om 22u30 op de markt maar dat maakte niks uit. Het vuurwerk was naar onze mening wel een stuk minder dan vorig jaar maar misschien hebben we dat gedacht wel omdat we op dat gebied hier feitelijk bedorven zijn. Is hier namelijk 4 maal per jaar vuurwerk en dan wordt je toch bedorven vind ik. In elk geval was toch weer eens de moeite en nu maar aftellen voor het volgende vuurwerk begin september.

Wat we gehoopt hadden kwam in elk geval uit want Carina (pannekoeksken) en Karel  waren ook op markt en zaten zoals gewoonlijk op hun favoriete terrasje. Carina moesten we wel effe wakker schudden toen we daar aankwamen want die zat te slapen op haar stoel. Maar we hebben er daarna niet minder om gelachen en als het aan ons ligt is het zeker niet de laatste keer dat we daar samen zullen zitten. We wensen Karel in elk geval veel moed als ze binnenkort samen naar Tenerife op vakantie gaan en hopelijk laat Carina haar gsm thuis want anders zal er niet veel van hun vakantie in huis komen.

20-07-08

Bedankt

bedankt2

Bedankt voor alle mails, kaartjes, sms'jes, telefoontjes en natuurlijk ook voor de wensen hier op mijn blog.

07:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: etienne

19-07-08

 

weekend_03

07:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (10)