21-07-08

Toch gelukt

We zijn dan gisteren toch nog naar het vuurwerk kunnen gaan kijken, we waren wel maar om 22u30 op de markt maar dat maakte niks uit. Het vuurwerk was naar onze mening wel een stuk minder dan vorig jaar maar misschien hebben we dat gedacht wel omdat we op dat gebied hier feitelijk bedorven zijn. Is hier namelijk 4 maal per jaar vuurwerk en dan wordt je toch bedorven vind ik. In elk geval was toch weer eens de moeite en nu maar aftellen voor het volgende vuurwerk begin september.

Wat we gehoopt hadden kwam in elk geval uit want Carina (pannekoeksken) en Karel  waren ook op markt en zaten zoals gewoonlijk op hun favoriete terrasje. Carina moesten we wel effe wakker schudden toen we daar aankwamen want die zat te slapen op haar stoel. Maar we hebben er daarna niet minder om gelachen en als het aan ons ligt is het zeker niet de laatste keer dat we daar samen zullen zitten. We wensen Karel in elk geval veel moed als ze binnenkort samen naar Tenerife op vakantie gaan en hopelijk laat Carina haar gsm thuis want anders zal er niet veel van hun vakantie in huis komen.

Commentaren

fijne dag etje
blij dat jullie genoten hebben

Gepost door: ingrid | 21-07-08

Ja ja, ik was echt blij dat jullie er aan kwamen.
Het was er zo triestig, maar mijn avond is dan ook nog zeer goed geworden.
En oké, ik ga de gsm afgeven, van zodra alles in orde is, want ze hebben me vanmorgen weeral wakker gebeld. De garcon die bij ons heeft komen ontvangen, ligt met 39 graden koorts in bed!

Groetjes en zeker tot een volgende keer,

Carina

Gepost door: carina | 21-07-08

fijn dat jullie zo genoten hebben
geen advocaatjes deze keer lol

prettige maandag

Gepost door: witch | 21-07-08

Maandag Hallo Etje,
Fijn te lezen dat jullie ervan genoten hebben !!!

Nog een fijne avond en lieve groeten An

Gepost door: An | 21-07-08

De commentaren zijn gesloten.