11-07-08

11 juli

Vandaag is erop de markt hier weer wat te doen en dit ter aanleiding van 11 juli. Hopelijk is vandaag toch iets beter weer zodat we eens een kijkje kunnen gaan nemen. Het is wel niet volledig mijn ding die Vlaamse muziek maar we zijn er dan toch weer eens mee buiten en dat telt toch ook al voor iets.

De tekst hieronder komt van de webstite van " één " en geeft wat meer uitleg over wat er vandaag zoals te gebeuren gaat:

Op 11 juli worden er overal te lande optredens georganiseerd ter ere van de Vlaamse feestdag. In Vlaanderen Boven! zit de Eén-kijker en Radio 2-luisteraar dit jaar op de eerste rij voor het beste wat die dag muzikaal te bieden heeft! De ‘AB supersterrenshow’ in Brussel en ‘Zo is er maar één – live’ on stage in Sint Niklaas bieden Vlaanderen de strafste artiesten en de allermooiste Nederlandstalige liedjes.
Peter Van de Veire presenteert vanop de Grote Markt in Brussel, Yamine leidt alles in goede banen op de Grote Markt van Sint-Niklaas. De beide podia worden tijdens ‘Vlaanderen boven!’ afwisselend in beeld gebracht en de presentatoren geven elkaar regelmatig het woord via een rechtstreekse verbinding. Er wordt als het ware heen en weer gezapt tussen de twee concerten. Zo hoeft de kijker niets te missen!
In Zo is er maar één – Live on stage in Sint Niklaas is de hoofdrol weggelegd voor het rijke Nederlandstalige repertoire. Zo brengen Nicole & Hugo, de winnaars van het Eén-programma Zo is er maar één, hun eigenste versie van "Pastorale" van Ramses Shaffy en Liesbeth List en doen The Violent Husbands het nog eens met "De wilde boerndochtere" van Ivan Heylen. Nog op het podium in Sint Niklaas: Sandrine, Yevgueni & neeka, Dana Winner, Lucas Van den Eynde, Geena Lisa, Günther Neefs én Ramses Shaffy.

Wil je nog wat meer te weten komen over wat er zoal de komende maanden te doen is te Sint-Niklaas klik dan HIER

06:30 Gepost in Actualiteit | Commentaren (3) | Tags: sint-niklaas, een, muziek, markt

Commentaren

Hé leuk !!!
Ik vraag aan Karel of we er heen gaan en dan laat ik nog iets weten, misschien kunnen we dan samen iets gaan drinken.

xxx

Carina

Gepost door: carina | 11-07-08

11 JULI GOEIE MORGEN, T'IS TE HOPEN DAT HET BETER WEER IS VANDAAG. ZO KUNNEN JULLIE EENS BUITEN HE. MAAR HIER IN BELGIE IS DAT TYPISCH,TWEE DAGEN MOOI WEER,EN DAN DE REST VAN DE WEEK REGEN EN WIND. WE ZIJN DAT AL GEWOON GEWORDEN. NOG EEN PRETTIG W.E. EN IK KOM ZEKER NOG TERUG OP JE BLOG ANNY

Gepost door: anny en gilbert | 11-07-08

spijtig dat ik moest werken
anders zeker komen kijken
amuseer jullie

Gepost door: witch | 11-07-08

De commentaren zijn gesloten.