08-07-08

Luxe ????

Je kunt er niet aan ontsnappen, overal lees en hoor je de mensen klagen over de levensduurte en kan ze moeilijk ongelijk geven. Maar langs de andere kant hoor je dan ook dat er elk jaar meer nieuwe auto's gekocht worden en dat de mensen elk jaar meerdere keren op reis gaan, vraag me dikwijls af hoe die mensen dat kunnen.

Zijn we al jaren verwent? En is het zo moeilijk voor ons om wat van onze overdadige luxe weg te laten??? Wil hiermee zeker niet zeggen dat er hier geen mensen zijn die het heel moeilijk hebben, want die zijn hier zeker te vinden. Kijk maar eens rond in je omgeving, gegarandeerd zul je mensen zien die het moeilijk hebben om de maand rond te komen. Maar je moet het natuurlijk wel willen zien, en met dat  "willen zien" begint alles.

Maar toch zouden we als mensen van de Westerse Wereld beschaamd moeten zijn, want ondanks al ons geklaag en gezeur laten we gans deze miserie gewoon zijn gangetje gaan en rijden we rond in liefst een zo duur mogelijk auto en we gaan niet één keer maar liefst een 3tal keer op reis.

Toen ik de onderstaande foto's zag werd ik stil en beschaamd, want klagen hoeven we hier zeker niet, integendeel we zouden beter heel stilletjes zijn want het is een schande dat er op deze bol zoveel verschil is tussen al de mensen.

Afbeelding1

 

Afbeelding3

07:00 Gepost in Actualiteit | Commentaren (2) | Tags: reizen, auto, levensduurte

Commentaren

Luxe Goede morgen Etje,

Het is idd een feit, wij klagen en zagen om pietlulligheden !!! En als je dan even rondom je kijkt mogen wij niet klagen ...
En ja er zijn in iedere omgeving wel mensen die het "moeilijk" hebben op financieel vlak. En dan zeg je wel eens ocharme die of die, maar of je daadwerkelijk helpt? Ik probeer steeds de mensen te helpen waar ik kan , in de mate van het mogelijke natuurlijk !!!

Nog een aangename woensdag en lieve groeten An

Gepost door: An | 09-07-08

ja staan er niet bij stil he
dat we het eigenlijk nog niet zo slecht hebben

Gepost door: witch | 09-07-08

De commentaren zijn gesloten.