08-06-08

The day after

Gisteren was onze uitstap naar Leuven meer dan de moeite waard, en toen we uit het station kwamen stond ons namelijk nog een grote verrassing te wachten. Degene die niet konden komen omdat er zogezegd gewerkt moest worden waren toch van de partij, we waren dus gewoon weg in het ootje genomen. In elk geval was het toch weer een prettig weerzien en ondanks het beetje regen dat we in het begin gehad hebben is het voor de rest van de dag daar droog gebleven.
Voor de zon hebben we gisteren zelf gezorgd en kan jullie gerust zeggen dat het lang geleden is dat ze nog zo veel geschenen heeft, was een dag waar we nog een tijd van kunnen nagenieten. We hebben zelf al de volgende samenkomst afgesproken en deze keer geen verrassing zoals gisteren want iedereen was vrij op die dag, dus we kunnen nu al direct terug beginnen aftellen. Foto's mogen jullie hier een van de volgende dagen zeker nog verwachten en er zijn er een paar bij die meer dan de moeite zijn.

An, Cindy, Ingrid, Danny, Lydia en Swa bedankt voor de plezante uren die we weer eens met jullie hebben mogen doorbrengen en wat ons betrefd mogen er nog veel zulke dagen komen.

P.S. van een minuut soep hadden we al gehoord maar dat er in Leuven ook zoiets rondliep als een "10 minuut boy" daar hadden we geen flauw benul van hoor Danny Lachend

07:00 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (4) | Tags: an, cindy, danny, ingrid, lydia, swa, gert, etienne

Commentaren

Hey Ik lees dat het voor jullie gisteren een mooie dag was. Ik wens jullie nog een fijne zondag.

Gepost door: martin | 08-06-08

t was idd super etje
en wat mijn tien min boy in tien min kan das ni gewoon zenne

Gepost door: ingrid | 08-06-08

was inderdaad zalig en hoop dat er zo nog veel mogen komen

Gepost door: witch | 08-06-08

Prachtig Hallo Etje,
Wij hebben er ook van genoten zenne, en ja vandaag zeker nog goed gelachen met sommige uitspraken...En ja die 10 minuut boy , die heft zijn naam voor eeuwig en altijd denk ik...
Nog een fijne zondagavond en lieve groeten An

Gepost door: An | 08-06-08

De commentaren zijn gesloten.