31-05-08

Nog meer foto's

Ben terug aan een reeks foto's geraakt en deze keer staan mijn moeder haar broer en zijn gezin erbij. De achternaam van mijn tante weet ik niet juist meer maar als ik mijn ouders zie zal ik het wel even vragen.

Mijn tante en haar man Francois Dubelloy, en hun zoon Willy Dubelloy

Scannen0015

Scannen0018

v.l.n.r. Ikke, Willy Dubelloy, Willy Verhulst, Patrick Verhulst

28-05-08

Ter verduidelijking

De laatste tijd krijg ik steeds maar meer de vraag van verschillende mensen om ergens op een forum terug te komen, ben daar namelijk sinds verleden jaar al weggebleven omdat er daar het een en ander gebeurt was.Er zijn daar veel mensen die het heel goed menen maar spijtig genoeg zitten er ook andere tussen, en met wat ik daar in het verleden al meegemaakt heb houden die andere mensen me juist tegen om er terug te komen. Heb totaal geen zin meer om nog eens hetzelfde terug mee te maken als vorig jaar, ben daar gewoon al teveel met mijn hoofd tegen de muur gelopen en eerlijk gezegd is het me zoveel niet waard.
Moet er maar aan denken om er terug te komen en begin me al slecht te voelen, dus kunnen jullie wel begrijpen dat het er niet inzit om me daar terug te zien in elk geval toch niet in de nabije toekomst. Hopelijk kunnen jullie mijn standpunt begrijpen.

07:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) | Tags: etienne

27-05-08

Uit de oude doos

Er is nog maar eens een oude foto boven water gekomen en deze keer van mijn moeder en haar broer. Gaat wel niet meer zo snel maar toch duikt er regelmatig wel iets nieuw op en dat maakt het juist zo spannend. Wanneer de foto ongeveer getrokken is weet ik nog niet maar dat kom ik nog wel te weten.

Francois Dubelloy en Maria Dubelloy

9

26-05-08

Bezoek

Sinds gisterenavond hebben we terug een gast voor een weekje, namelijk het hondje (Clio) van onze dochter. Ze is namelijk samen met haar vriend voor een week naar Tunesië en dus komt hun trouwe viervoeter bij ons logeren.

Veel last hebben we er niet mee hoor al is het natuurlijk altijd wel een aanpassen, we hopen wel één ding en dat is dat het mooi weer zou zijn dan kan Clio hier een ganse dag buiten rondlopen.

Zeg nu zelf kun je hier kwaad op zijn

clio

07:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: clio, tunesie

24-05-08

Hulp gevraagd

Iets aan deze foto komt me bekend voor maar kan het niet vinden dus roep ik jullie hulp in. Weet wel dat het ooit volgens mij een komisch duo is geweest maar dat zijn ze helaas al lang niet meer.

Dus als er iemand van jullie meer weet laat het me dan zeker weten.

naamloos

08:18 Gepost in Actualiteit | Commentaren (4) | Tags: komisch

19-05-08

Nog eventjes

De werken zijn hier nog steeds niet gedaan maar het einde van de tunnel begint toch al in zicht te komen. Nog een paar dagen geduld en alles kan hier terug zijn normale gangetje gaan, en eerlijk gezegd zal ik daar geen spijt van hebben.

06:28 Gepost in Actualiteit | Commentaren (2)

14-05-08

Opgelost

Eindelijk is het raadsel opgelost van deze foto. Heb namelijk een paar maand gezocht naar een Kerkstraat hier in Sint-Niklaas  maar vond die nergens terug. En volgens mij was links op de foto de ingang van het park te zien, maar op elke kaart van de stad stond steeds de huidige naam van de straat vermeld namelijk de Walburgstraat.

Ten einde raad heb ik de vraag en de foto dan maar doorgespeeld naar het stadsarchief en die zijn met de oplossing gekomen. En inderdaad heeft een gedeelte van de huidige Walburgstraat vroeger de naam van de Kerkstraat gehad. Dus had ik het toch bij het rechte eind.

St-Niklaas

07:02 Gepost in Sint-Niklaas | Commentaren (2)