28-05-08

Ter verduidelijking

De laatste tijd krijg ik steeds maar meer de vraag van verschillende mensen om ergens op een forum terug te komen, ben daar namelijk sinds verleden jaar al weggebleven omdat er daar het een en ander gebeurt was.Er zijn daar veel mensen die het heel goed menen maar spijtig genoeg zitten er ook andere tussen, en met wat ik daar in het verleden al meegemaakt heb houden die andere mensen me juist tegen om er terug te komen. Heb totaal geen zin meer om nog eens hetzelfde terug mee te maken als vorig jaar, ben daar gewoon al teveel met mijn hoofd tegen de muur gelopen en eerlijk gezegd is het me zoveel niet waard.
Moet er maar aan denken om er terug te komen en begin me al slecht te voelen, dus kunnen jullie wel begrijpen dat het er niet inzit om me daar terug te zien in elk geval toch niet in de nabije toekomst. Hopelijk kunnen jullie mijn standpunt begrijpen.

07:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) | Tags: etienne

Commentaren

Etje,

Jammer ik zou je heel graag terug begroeten op het forum. Maar aan de andere kant begrijp ik ook jouw standpunt wel hoor. Je blijft welkom maar je mag het alleen doen als je je er zelf ook goed bij voelt.
Groetjes

Gepost door: ismelien | 28-05-08

idd etje doen waar je je goed bij voelt
en missen doe ik je zo wie zo

Gepost door: ingrid | 28-05-08

vind het jammer etje
maar uiteindelijk moet je doen waar je je goed bij voelt

Gepost door: witch | 28-05-08

Gevoel Hallo Etje,
Het is idd een beslissing die jij zelf nemen kan...Je begrijpen doe ik zeker,maar daarom vind ik het niet minder spijtig je daar niet meer te zien...Alle respect voor jou keuze !!!En je moet idd doen waar ge u zelf goed bij voelt!!!

Hier blijf ik een trouwe lezer hoor !!!!

Nog een fijne avond en lieve groeten An

Gepost door: An | 28-05-08

mmmmmmm...een reactie...ik mis menne maat daar wel en nog geen beetje...nu sta ik er alleen voor en eerlijk gezegt zonder hem vind ik er ook niks aan.....ik respecteer zekkers zijn besluit...maar een paar rotte appels maken nog gene slechte appeltuin....

Gepost door: swa | 01-06-08

Spijtig.
Ik begrijp dat je in de eerste plaats aan jezelf denkt.
Maar ik voel mij eerlijk gezegd gestraft voor iets waar ik niets mee te maken had. :-(

Gepost door: Kaatje | 02-06-08

De commentaren zijn gesloten.