30-04-08

Onder het mes

De gezochte persoon van de vorige posting heeft niet zo'n goede dag vandaag hij moet namelijk geopereerd worden...

Dus bij deze veel sterkte Swa en natuurlijk ook aan zijn vrouw(tje), hopelijk komt alles dik in orde en ben je binnekort terug de oude.

09:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: swa, operatie

28-04-08

Schrikken

Was me dat  effe schrikken toen ik deze middag deze poster zag hangen, wist wel dat Swa een specialeke was maar dit had ik nu ook weer niet verwacht. Zo zie je maar dat je nooit iemand volledig kent Lachend

swa

21:44 | Commentaren (3) | Tags: swa

27-04-08

Was gezellig

Eindelijk was het dan gisteren zover en kwamen we weer eens samen met onze vrienden uit Merksem. Was naar aanleiding van Swa zijn verjaardag van deze week en zelf wist hij niet dat we zouden komen, dus een verrassing was het zeker.

We hadden afgesproken in de taverne waar we vorig jaar elkaar voor het eerst ontmoet hebben, maar nu konden we daar buiten zitten en dat maakte het nog zo gezellig. Wie eens een kijkje wil nemen hoe het daar is klik gewoon hier . Het was zoals we verwachten een plezante tijd en we hebben weer heel wat afgelachen en zeker ook heel goed gegeten.

Er is zelf al een afspraak gemaakt voor er dit jaar weer eens voor een paar dagen opuit te trekken en deze keer gaan we naar Brugge.En die uitstap van verleden jaar ingedachte naar de zee gaat dat weer dagen worden vol van leut en plezier want met iemand als Lydia erbij komt ge dan toch het een en ander tegen. Nu nog enkel een datum afspreken en we kunnen beginnen aftellen.

Wil hier Swa nog wel veel succes toewensen voor de komende week want er staat hem spijtig genoeg een operatie te wachten.

07:00 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (5) | Tags: brugge, swa, lydia

21-04-08

Teveel is nooit goed

Overdaad schaadt, allee zo heb ik het toch altijd geleerd...

En op de foto hieronder is er wel heel veel keus zou ik zeggen...

Maar op de onderste foto heeft die persoon wel overdreven met zoveel mogelijk te proeven....

Afbeelding1

 

Afbeelding2

08:40 Gepost in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: drank

15-04-08

Nog wat les nodig

Wie zou het niet willen hebben , een goed afgerichte hond! Zo'n hond waar je overal mee kunt komen zonder je zorgen te hoeven maken over het gedrag van de hond. Normaal zou je verwachten dat de politiehonden wel heel goed afgericht zijn maar de hond op de foto kan toch nog wat les gebruiken volgens mij.

Afbeelding1

06:45 Gepost in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: politie, honden

09-04-08

Vliegen

Zolang dat de mensen bestaan zolang droomd de mens al over vliegen zoals een vogel....

We hebben het al op elk mogelijke manier geprobeerd maar lukken doet het niet.

Degene op de foto moest het nog eens proberen maar denk niet dat hij lang in de lucht zal blijven, en wat de landing betreft daar heb ik zo mijn twijfels over.

Afbeelding1

07:45 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) | Tags: vliegen, humor

03-04-08

Een teken van leven

Is al een aantal dagen geleden dat ik hier nog iets geschreven heb maar kom dan ook heel weinig aan de pc. Als ik deze dagen niet buiten in de tuin zit dan zit ik te lezen. Ben gewoon de pc wat beu en dat zal wel komen omdat ik er gedurende de winter elke dag verschillende uren aan zit, en dat blijft niet duren vrees ik. Nu zit ik zoveel mogelijk buiten want er moet daar veel gedaan worden en zeker omdat vorige maand het zo veel geregend heeft en dus loopt nu alles achter.

Wil hier degene die regelmatig langskomen wel bedanken en wees maar zeker dat ik jullie niet vergeten ben.

08:30 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (8) | Tags: pc, tuin, lezen, etienne