27-04-08

Was gezellig

Eindelijk was het dan gisteren zover en kwamen we weer eens samen met onze vrienden uit Merksem. Was naar aanleiding van Swa zijn verjaardag van deze week en zelf wist hij niet dat we zouden komen, dus een verrassing was het zeker.

We hadden afgesproken in de taverne waar we vorig jaar elkaar voor het eerst ontmoet hebben, maar nu konden we daar buiten zitten en dat maakte het nog zo gezellig. Wie eens een kijkje wil nemen hoe het daar is klik gewoon hier . Het was zoals we verwachten een plezante tijd en we hebben weer heel wat afgelachen en zeker ook heel goed gegeten.

Er is zelf al een afspraak gemaakt voor er dit jaar weer eens voor een paar dagen opuit te trekken en deze keer gaan we naar Brugge.En die uitstap van verleden jaar ingedachte naar de zee gaat dat weer dagen worden vol van leut en plezier want met iemand als Lydia erbij komt ge dan toch het een en ander tegen. Nu nog enkel een datum afspreken en we kunnen beginnen aftellen.

Wil hier Swa nog wel veel succes toewensen voor de komende week want er staat hem spijtig genoeg een operatie te wachten.

07:00 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (5) | Tags: brugge, swa, lydia

Commentaren

hebben er gisteren zeker van genoten
en het gezelschap kon niet beter
kijk er naar uit om met jullie naar Brugge te gaan
en zal me gedragen ze dit keer hihi
beter dan gisteren dan he hihihihi

Gepost door: witch | 27-04-08

Fijn dat jullie zo genoten hebben.

Gepost door: kaatje | 27-04-08

fijn dat jullie genoten
ik was in gedachten bij jullie

Gepost door: ingrid | 27-04-08

heerlijk genoten spijtig geen provenciaalse saus het was ne toffe avond en heb er echt van genoten,ben blij dat ik de stilste van de hoop was en dat psp niet veel aan bod kwam,ook was ik blij verrast met het feestje dat ik kreeg,maar men verrassing was snel over toen ik hoorde dat ik mocht betalen haha (groen)er waren nog een aantal legen stoelen die ik graag door andere vrienden bezet had gezien vb uit leuven en torhout,maar ja belgie is klein maar toch groot genoeg om ons wat te schijden spijtig,maar brugge is niet ver van torhoud en hopelijk hebben de vrienden daar een dagje tijd om met ons door te brengen (an & cindy hint hint), en menne maat had geen 3 benen niet meer en gertje nog altijd de juiste volume en zou haar anders niet willen de schat,hopelijk zien we mekaar eens allemaal te samen dit jaar plankenbergen zou niet slecht zijn

Gepost door: swa | 27-04-08

Fijn !!! goede morgen Etje,
wat fijn dat jullie weer eens bij elkaar hebt kunnen zijn...vriendschap is echt wel het mooiste wat er bestaat!!!ondervind dit nog dagelijks!!!En ja Brugge is zeker niet ver uit de buurt,dus als wij kunnen spreken we zeker af om een dagje samen door te brengen!!!In gedachten waren wij wel bij jullie !!!!
Lieve groeten An

Gepost door: An | 28-04-08

De commentaren zijn gesloten.