27-02-08

Nog meer foto's

Ondanks al de miserie met mijn pc blijven de familie foto's nog steeds toekomen. Deze keer is het een foto van een tante van me namelijk Marie Verhulst en haar man Nathalis Vercauteren.

marie & nathalis

Nog wat nieuws over dat wormpje , is voorlopig toch verwijderd dus duimen maar.

Halfweg

 

woensdag01

Spijtig genoeg zit ik nog steeds met hetzelfde probleem die 'worm' . Heb nu wel een tip gehad om er verlost van te geraken en daar ga ik me nu eens mee bezighouden.

07:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (1) | Tags: woensdag, pc

26-02-08

Grrrrr

Een pc is iets waar je veel plezier aan kunt beleven maar er zijn ook momenten dat het plezier ver te zoeken is. En spijtig genoeg heb ik weer zo'n lastige periode want er is op een of andere manier een worm op mijn pc geraakt. Heeft me al uren gekost omdat beestje te proberen eraf te krijgen maar tot hiertoe komt die steeds maar terug !!

Kan wel zeggen dat er al momenten waren dat ik me voelde zoals op de afbeelding hieronder.

Animation1

13:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: pc

25-02-08

Het wordt geplaatst vandaag.

Vandaag is het dan eindelijk zover ze komen de nieuwe verwarming plaatsen dus een dansje kan er wel af 3

Feitelijk hebben we nog geluk gehad dat het de voorbije week niet zo koud geweest is want zou anders hier niet te doen zijn geweest. Hoop nu wel dat de accumulatiekachel in de keuken ook zijn zegen niet geeft want die was even oud als degene in de living die nu vervangen worden, geld ligt hier namelijk niet in een schuif.

07:00 Gepost in Actualiteit | Commentaren (4) | Tags: verwarming, geld

24-02-08

Ongezond

Men kan er niet meer omheen: roken is ongezond. Er moet niemand meer zeggen dat het de schuld is van de tabaksindustrie als men ziek wordt. Stilaan wordt het ook een echte opgave om nog ergens een plaats te vinden waar men wel mag roken.

Hoe vroeger men begint met kinderen duidelijk te maken dat roken ongezond is hoe beter want als men er nooit aan begint moet men er ook nooit mee stoppen.
Maar als ik de foto bekijk dan is er nog veel werk aan de winkel om de jeugd van het roken te houden.

Afbeelding1

Vraag men wel één ding af : wanneer gaat men het eindelijk eens hebben over de schadelijke gevolgen van de uitlaatgassen van auto's, vrachtwagens, schepen en vliegtuigen. Of wordt er misschien teveel geld verdiend door de verkoop van de brandstof??  

23-02-08

Weekend

 

weekend_5

07:00 Gepost in Algemeen | Commentaren (5)

22-02-08

Steeds meer

Nog steeds komen er nog altijd nieuwe foto's boven water, heb daardoor al een gans pak nieuwe foto's te zien gekregen. Deze foto is eentje van mijn grootmoeder, die al in 1962 overleden is.

Germaine Vlaminck

36