09-02-08

Was fantastisch

Gisteren was het dus zover en zijn we op bezoek geweest naar onze verloren familie, en hoe het daar is afgelopen daar kan ik kort over zijn: het was gewoonweg fantastisch. Het staat nu wel al vast dat we elkaar nog zullen ontmoeten want we hebben elkaar nog veel te vertellen. Je kunt soms meemaken dat als je ergens komt je dan meteen thuis voelt, wel zo'n gevoel hadden we gisteren ook en dat wil voor mij toch al heel veel zeggen.

Mijn tante Irma die in Engeland woont is de moeder van Rita die we gisteren een bezoekje hebben gebracht, en die tante komt zoals elk jaar naar Sint-Niklaas en nu ze weet dat we hier op zoek zijn gegaan naar onze familie wil ze ons natuurlijk ook ontmoeten, het is natuurlijk jaren geleden dat we elkaar nog gezien hebben dus kijken wij ook uit naar die ontmoeting.

Natuurlijk heb ik nu weer meer informatie en toen we ' s avonds de pc aanzetten had Rita terug foto's opgestuurd, die kwamen van haar broer Peter die nog in Engeland woont. De volgende dagen zullen die foto's hier wel verschijnen, maar degene die hieronder staat is er al eentje van.

Magriet Verhulst

Scannen0001

Commentaren

ik ben heel blij voor jou etje
geniet er maar van

Gepost door: ingrid | 09-02-08

Proficiat met je blog,maar ik zal het op prijs stellen dat de foto van Walter en Ernelle eraf gegooid wordt. Ik heb er geen toestemming voor gegeven. Ik ben namelijk al 19 jaar samen met Rosane.

Gepost door: Peckstadt Walter | 08-01-09

De commentaren zijn gesloten.