29-01-08

Elke dag iets nieuws

Het blijft maar duren, elke dag kom ik nieuwe feiten te weten over de stamboom en familie. Heb zelfs een mailtje ontvangen dat er nog een pak oude foto's en doodsprentjes naar me zou gestuurd worden. Dus is hier elke dag spannend als ik de pc aanzet om mijn mails te controleren.

De persoon door wie feitelijk nu alles is begonnen is Martin Vercauteren. Dat is een kleinzoon van een tante (Marie Verhulst) van me en dankzij hem ben ik ook te weten gekomen wie de personen zijn op de foto hieronder. Mag hier ook niet vergeten om een kleindochter van een andere tante (Irma Verhulst) van me Della Bruwiere te bedanken. Dankzij deze 2 mensen wordt nu sinds vorige vrijdag de familie elke dag groter en dan te bedenken dat ik vorig jaar mijn blog wilde verwijderen, nogal goed dat ik naar mijn vrouw geluisterd heb want anders was ik dit nooit te weten gekomen over mijn familie.

Martha Verhulst (overleden 1956) en Albert Vleghels

onbekend

Commentaren

t is spannend
hou ons op de hoogte etje

Gepost door: ingrid | 29-01-08

Leuke reactie's Hey Etje,
ik vind het zo fijn voor jou dat je verder en verder geraakt bij het zoeken van je stamboom...
Een fijne dinsdag en lieve groeten An

Gepost door: An | 29-01-08

ben blij voor jou etje
al goed dat je eens hebt geluisyterd he hihihi

Gepost door: witch | 29-01-08

Hi Della hier , graag gedaan , zonder dank
Trouwens de zoon van tante Martha heet Robert en haar dochter Rita Vleghels. Robert heeft 2 dochters genaamd Inge en Kathleen. Vorige zomer is mijn nanny op bezoek geweest bij hen. Mijn nanny zal wel nog wat gaatjes kunnen invullen van je stamboom qua datums ... Ik jammer genoeg ken enkel de namen van deze familieleden. Nog véél succes verder !

Gepost door: Della Bruwiere | 29-01-08

De commentaren zijn gesloten.