29-11-07

Gewoon prachtig

Soms kan men in films of op tv van die mooie zonsopkomsten te zien krijgen, maar ook hier bij ons is dat het geval. De foto hieronder heb ik gisteren van in de tuin getrokken en vind dit ook heel mooi. Die rode kleur vind ik gewoon prachtig.

MVC-953F

01:00 Gepost in Natuur | Commentaren (5) | Tags: zon

27-11-07

Werkjes

Als ik iets tegen mijn zin moet doen in de tuin dan is het wel de haag afknippen, het is dan wel met zo'n elechtrische haagschaar maar toch begin ik er steeds tegen mijn zin aan.
Weet zelf niet hoe het komt en zoveel werk is het nu ook weer niet want kan er bijna aan zonder op een ladder te moeten staan voor de bovenkant, maar ben toch elke keer tevreden dat
het weer achter de rug is. Nogal goed moet dat niet evenveel gebeuren als het gras afdoen want dan zou ik er pas echt een hekel aan krijgen denk ik.

In elk geval moet ik geen toeren uithalen zoals die pipo's op de foto, want degene die op die ladder staat is pas echt goed gek vind ik.

Afbeelding5

01:00 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (3)

24-11-07

Sport

Het weekend begint weer en voor veel mensen staat dit gelijk met hun sport te beoefenen. Men hoort dikwijls zeggen " sport is tof " en iedereen zou meer beweging moeten hebben, kan deze uitspraken heel goed begrijpen en er zit ook waarheid in.
Waarom geven ze in de scholen niet meer sport, heb me dat al dikwijls afgevraagd. Op die manier kan de jeugd misschien meer zin krijgen om een sport te beoefenen en daar kunnen ze alleen maar beter van worden.

Maar als je naar de onderstaande foto's kijkt dan zijn er ook minder plezante dingen aan sport, maar dat mag niemand er toch niet van weerhouden om uit die luiezetel te komen en aan sport te gaan doen.
De bovenste foto kan nog grappig overkomen maar dat kan men zeker niet zeggen van de andere.

Afbeelding6

Afbeelding2

01:00 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (5) | Tags: sport

22-11-07

Herinnering

Toen ik dit beeld zag moest ik direct aan een voorval denken van deze zomer en bracht heel wat goede herinneringen boven.
Zoals sommige van de bezoekers hier misschien nog weten zijn we deze zomer voor een paar dagen naar zee geweest, we zijn niet alleen geweest want er was nog een koppel bij. En de vrouw die erbij was die had zo de gewoonte om ongewild van alle toeren uit te steken, kan julie verzekeren dat het meer dan eens lachen geblazen was.

Die bepaalde persoon komt hier dagelijks op mijn blog en als ze de foto ziet dan zal ze ook wel direct weten over wat het gaat denk ik.  
Voor de andere zal ik het hier even duidelijk maken:
Op een bepaald moment ging ze geld afhalen aan een bankautomaat en ze was zo geconcentreed op weg daar naartoe dat ze niet gezien had dat ervoor nog een dorpel was. Natuurlijk schopte ze daarop en ze schoot met een vaart vooruit naar die automaat. Iedereen van ons had dat natuurlijk gezien en natuurlijk werd haar gevraagd of ze met een kopstoot altijd geld afhaalde, we hebben er haar toen ook op gewezen dat je dat ook gewoon kon doen door je vingers te gebruiken. Hoop nu maar dat ze het niet meer met haar hoofd blijft doen want zal wel aankomen denk ik.
 

Het waren in elk geval dagen om nooit meer te vergeten en misschien kan ik in de toekomst nog wat vertellen van wat ze zo allemaal heeft uitgespookt daar aan zee. 

Afbeelding1

01:00 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (5) | Tags: zee, etienne, gert

20-11-07

Prachtig

Heb gisteren een mailtje ontvangen met daarin allemaal foto's over standbeelden en vond verschillende van die beelden heel mooi, daarom dat ik er hier een paar post.
Waar de standbeelden feitelijk staan weet ik niet maar hoop toch dat jullie ze ook mooi vinden.

dyn006_original_338_450_pjpeg_2529572_c45ccdc73ed643c7ea3ff5ed90a9f5d4

dyn006_original_550_302_pjpeg_2529572_ce8aae6dd4e14da806202d136718a658

dyn006_original_550_411_pjpeg_2529572_69e22faebd42783a1f475bd20f2d6313

07:00 Gepost in Kunst | Commentaren (6)

18-11-07

Brrr...

Ben hier juist eens buiten geweest en is maar koud, maar liever zo dan alle dagen regenen. Maar zou de laatste dag zijn en dan beginnen we terug aan wat we gewoon zijn hier, regen.

Met deze temperaturen krijg je in elk geval mooie beelden, maar moet er wel bij zeggen dat de meeste foto's mislukt waren omdat ik teveel bibberde. Heb dan op den duur de camera op het dak van het tuinhuisje gezet want denk dat ik anders geen enkele goede foto had.

MVC-949F

MVC-950F

08:02 Gepost in Actualiteit | Commentaren (4) | Tags: natuur, etienne, koud

13-11-07

Meesjes

Ieder jaar tijdens deze periode hangen we buiten wat voedsel voor de vogels die hier overwinteren, het is waarschijnlijk wel nog geen probleem voor die diertjes om aan voedsel te geraken maar op die manier zijn ze het tegen dat het zover is toch al gewoon om hier wat eten te vinden.

Een paar dagen geleden zaten er ineens 5 meesjes rustig hun beurt af te wachten om wat aan die bol te kunnen pikken, maar had pech want de batterijen van mijn camera waren plat. Eindelijk is het me deze morgen dan toch gelukt om een foto te trekken als een meesje juist op die bol zit, het zijn er dan wel geen 5 zoals een paar dagen geleden maar mijn geduld is dan toch beloond.

09-11-07

07:00 Gepost in Natuur | Commentaren (5) | Tags: natuur, vogels