22-11-07

Herinnering

Toen ik dit beeld zag moest ik direct aan een voorval denken van deze zomer en bracht heel wat goede herinneringen boven.
Zoals sommige van de bezoekers hier misschien nog weten zijn we deze zomer voor een paar dagen naar zee geweest, we zijn niet alleen geweest want er was nog een koppel bij. En de vrouw die erbij was die had zo de gewoonte om ongewild van alle toeren uit te steken, kan julie verzekeren dat het meer dan eens lachen geblazen was.

Die bepaalde persoon komt hier dagelijks op mijn blog en als ze de foto ziet dan zal ze ook wel direct weten over wat het gaat denk ik.  
Voor de andere zal ik het hier even duidelijk maken:
Op een bepaald moment ging ze geld afhalen aan een bankautomaat en ze was zo geconcentreed op weg daar naartoe dat ze niet gezien had dat ervoor nog een dorpel was. Natuurlijk schopte ze daarop en ze schoot met een vaart vooruit naar die automaat. Iedereen van ons had dat natuurlijk gezien en natuurlijk werd haar gevraagd of ze met een kopstoot altijd geld afhaalde, we hebben er haar toen ook op gewezen dat je dat ook gewoon kon doen door je vingers te gebruiken. Hoop nu maar dat ze het niet meer met haar hoofd blijft doen want zal wel aankomen denk ik.
 

Het waren in elk geval dagen om nooit meer te vergeten en misschien kan ik in de toekomst nog wat vertellen van wat ze zo allemaal heeft uitgespookt daar aan zee. 

Afbeelding1

01:00 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (5) | Tags: zee, etienne, gert

Commentaren

ja etje zit hier natuurlijk terug met de slappe lach
waren zalige dagen samen met jullie
en als mijn stomme streken zo komisch zijn is het misschien tijd dat ik komiek wordt
hihihihihihi

Gepost door: witch | 22-11-07

wij zien het levendig voor ons Lydia in de muur !!!
hihihi

nog en fijne dag

groeten An en cindy

Gepost door: an Cindy | 22-11-07

Etje,

Kom nog even kijken op je blog, hij is heel goed, maar als je wil dat ik blijf komen, dan weet je zeker wat je moet doen !!!! ik ril nog !!!!!!!! wat ben jij toch een stoute jongen !!!

Ik wist wel dat er iets achter zat !!! pffffffffffffff

Toch lieve groetjes voor je vrouwtje hahaha

Gepost door: Carina | 22-11-07

:-) zou dat pijn doen zo met je kop in de muur vallen :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-11-07

ja etje vertel maar want deze stoot wist ik nog ni
zo komen we nog iets te weten

Gepost door: ingrid | 22-11-07

De commentaren zijn gesloten.