30-09-07

O.L. Vrouw Kerk

Waneer deze foto juist genomen is weet ik niet, maar heb dit al aan verschillende mensen laten zien en de meeste zeggen dat het voor 1940 zou zijn. Dit komt door de auto's die rechts te zien zijn en ook de de kar aan de linkse kant.

Zelf ben ik er niet zeker van dat komt omdat er precies al electrische verlichting is geplaatst.

Scannen0004

25-09-07

Markt begin jaren '60

Scannen

Scannen0001

Scannen0002

Scannen0003

11-09-07

Dinsdag

Grijze lucht en regen is alles wat we de laatste tijd hier te zien krijgen. Zouden ze dan toch de zomer vergeten zijn dit jaar of is die gewoon vroeger gekomen want in april en mei was het toch zo mooi. Het is in elk geval een zomer (?) om nooit meer ter vergeten en hopelijk is dit de laatste in zijn soort.

 

Nu de zon toch niet naar hier wil komen heb ik zelf de zon maar naar hier gehaald en hopelijk maakt dat deze grijze dagen toch een beetje goed.

   

zomer

07:20 Gepost in Actualiteit | Commentaren (5)

10-09-07

Maandag

We staan weer voor een nieuwe week maar als ik zo eens naar buiten kijken dan ziet het er weer gene vette uit. Weer geen beetje van de zon te zien alleen maar grijze wolken, een mens zou erop den duur nog depressief van gaan worden.

 

garfield-maandag

08:29 Gepost in Actualiteit | Commentaren (5)

07-09-07

Vrijdag

De eerste week van september zit er weeral op en was maar een triestige week vind ik, bijna geen zon gezien zoals in de vorige maanden dus hopelijk de volgende weken toch wat beter weer. Een paar weken geleden hoorde ik op de radio dat we toch nog een mooie nazomer zouden gaan krijgen, maar begin me nu toch af te vragen of dat wel over ons kleine landje ging. Maar ja we kunnen daar toch niks aan veranderen hé.

 

Deze namiddag komt Gerry onze oudste zoon ook terug thuis van zijn vakantie, die is namelijk naar Griekenland geweest. Hij zal in elk geval toch beter weer gehad hebben dan wij hier. Is nu afwachten voor de foto’s van iedereen zijn reis dan kunnen we ook wat meegenieten.

08:55 Gepost in Familie | Commentaren (5)

05-09-07

Clio

Sinds vorige week dinsdag hebben we hier een logé namelijk het hondje van onze dochter en haar vriend. Ze waren voor een weekje op vakantie naar Egypte en deze avond komen ze terug thuis.

 

Met die spring in ‘t veld was hier ineens terug een pak meer leven in huis, want dat kleine mormel heeft een eigen zinnetje. Als ze zin had om buiten te gaan dan liet ze dat ook duidelijk blijken en als Gert ermee ging wandelen en ze ergens kwamen waar ze die dag al eens geweest waren dan ging ze gewoon een andere richting uit. Dus zeker een hondje met karakter.

 

Zelf ging ik er elke dag 2 keer naar die oude voetbalvelden achter onze tuin en daar kon ze zich dan telkens eens goed uitleven, maar ook hier hetzelfde liedje want als ze het beu was van te spelen en rond te lopen dan ging ze gewoon richting tuin en kon niks haar nog verleiden om op het plein te blijven.

 

Deze avond zijn de dochter en haar vriend terug thuis en komen ze hun hondje terug halen, zal weer wat geven als ze hun binnen ziet komen. Is elk jaar zo als ze terug van hun vakantie komen, hun hondje wordt dan bijna gek als ze alle twee hier binnen zijn.

Zal hier natuurlijk voor ons ook weer een verandering zijn want de dagelijkse uitstapjes met Clio zijn weer eens voorbij en dat is elk jaar de eerste dagen terug aanpassen.

 

MVC-880F

 

MVC-882F

07:15 Gepost in Familie | Commentaren (4) | Tags: peggy, pascal, gert, etienne, clio

04-09-07

Gertje

Gertje is deze middag ook een blog begonnen, deze zal voornamelijk over haar nieuwe hobby gaan namelijk Psp en moet toegeven dat ze dat belange niet slecht doet.

 

Jullie kunnen haar blog gaan bezoeken door op haar naam te drukken of in de rechtse kolom want daar staat er een banner door haar gemaakt, in elk geval veel kijk plezier.  

17:58 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (3) | Tags: gert, psp