05-09-07

Clio

Sinds vorige week dinsdag hebben we hier een logé namelijk het hondje van onze dochter en haar vriend. Ze waren voor een weekje op vakantie naar Egypte en deze avond komen ze terug thuis.

 

Met die spring in ‘t veld was hier ineens terug een pak meer leven in huis, want dat kleine mormel heeft een eigen zinnetje. Als ze zin had om buiten te gaan dan liet ze dat ook duidelijk blijken en als Gert ermee ging wandelen en ze ergens kwamen waar ze die dag al eens geweest waren dan ging ze gewoon een andere richting uit. Dus zeker een hondje met karakter.

 

Zelf ging ik er elke dag 2 keer naar die oude voetbalvelden achter onze tuin en daar kon ze zich dan telkens eens goed uitleven, maar ook hier hetzelfde liedje want als ze het beu was van te spelen en rond te lopen dan ging ze gewoon richting tuin en kon niks haar nog verleiden om op het plein te blijven.

 

Deze avond zijn de dochter en haar vriend terug thuis en komen ze hun hondje terug halen, zal weer wat geven als ze hun binnen ziet komen. Is elk jaar zo als ze terug van hun vakantie komen, hun hondje wordt dan bijna gek als ze alle twee hier binnen zijn.

Zal hier natuurlijk voor ons ook weer een verandering zijn want de dagelijkse uitstapjes met Clio zijn weer eens voorbij en dat is elk jaar de eerste dagen terug aanpassen.

 

MVC-880F

 

MVC-882F

07:15 Gepost in Familie | Commentaren (4) | Tags: peggy, pascal, gert, etienne, clio

Commentaren

Wat een leuk hondje !!!!
Heb je er al eens niet aan gedacht ook een hondje in huis te nemen? Dat hebben verschillende dokters zelfs ook aan mij voorgesteld, dit zou goed zijn, je moet het verzorgen, eens mee buiten gaan, het zal je zinnen wel verzetten. Maar hier mag het niet, misschien kan jij er wel eens over nadenken hé.
Groetjes,

Gepost door: Carina | 05-09-07

ne jack russel zeker
dat zijn idd hondjes met een pittig karakter
je vind ze veel op maneges ook he
tussen en bij de paarden
en idd een hondje in huis is echt wel plezant
die vriendschap da je daarvan krijgt !!!!!

Gepost door: ingrid | 05-09-07

blij terug iets van je te horen
ja een dier brengt leven in huis he

Gepost door: witch | 05-09-07

Gert en Etienne, Met het gezelschap van een hondje heb je soms geen tijd om aan andere zorgen te denken. Een jack russel is nogal een felle hond die veel beweging nodig heeft.
Groetjes van Daisy en een dikke knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 05-09-07

De commentaren zijn gesloten.