29-08-07

Voor Witch

Lydia1

00:02 Gepost in Algemeen | Commentaren (9)

28-08-07

Moet stoppen !!!!

Heb de laatste weken nu al genoeg mogen slikken en nu ben ik het beu daarom dit bericht. Sinds zaterdag krijg ik elke dag een mail van iemand op een site en heb deze nog nooit gelezen maar gewoon in de prullenmand gegooid. Vorige avond had ik echter weer zo een ontvangen en per ongeluk werd deze geopend door Gert en nu is voor mij de maat vol.

 

De mail van vorige avond begon met “ Zou je willen stoppen om ons slecht te maken op je blog???Ik ben zéér diep teleurgesteld in jou Etje! “ , maar in geen enkel  bericht op mijn blog hier noem ik namen van iemand. ( deze mail komt van B , wordt hieronder duidelijk )

Ik heb de laatste week zoal genoeg miserie dat dit spelletje moet blijven verder gaan, daarom ga ik hier wat uitleg geven :

 

Gaat hier feitelijk over 3 vrouwen en om het gemakkelijk te maken ga ik ze A, B en X noemen.

 

X was al een ganse tijd bezig met laster te verspreiden op die site over bepaalde mensen en zowel A als B wilden dat dit stopte. Was er zelf volledig mee akkoord  en wilde er wel aan meehelpen, nu moeten jullie weten dat A steeds alle mails die ik ging versturen op voorhand te lezen kreeg en steeds goedkeurde wat er stond. Ze deed mezelf nog namen aan de hand naar wie ik dat zou kunnen sturen, dus kan ik gerust zeggen dat ze een hele goede medewerker was. Wat B betreft die was nog erger want die stuurde X zelf een gepeperde mail en ze vond dat ik dat ook moest doen. Persoon A zei zelf dat X nog een klein duwtje in de rug nodig had en dat het goed zou zijn indien ik ook naar X een mail zou sturen, heb ik dan ook gedaan maar A heeft hem zelf eerst goed gekeurd.

 

Het eigenaardige was wel dat toen X van de site gegaan was A en B ineens hun kar draaiden, want ze waren er niet meer zo zeker van dat de manier waarop  X van de site was gegaan wel de juiste was.

Eerst begreep ik dit niet maar donderdag vorige week kreeg ik een mail waardoor me het een en ander duidelijk werd. Was namelijk een mail van X aan verschillende mensen en wie stonden daartussen als ontvangers juist A en B (iemand die niet akkoord was stuurde me deze mail door) , ging namelijk over X haar nieuwe telefoonnummer en voordien waren A en B zeker geen kamerdaden geweest van X, dus waarom dan dat telefoonnummer. De mail was door X verstuurd op 22 augustus de dag nadat ze van de site was weggegaan en juist op die dag begonnen A en B zich wel eigenaardig te gedragen.

Vrijdag kreeg ik nog een mail van A en daarin schreef ze “ dat indien er zaterdag op de samenkomst van enkele leden over X zou gepraat worden ze direct zou doorgaan” kan daar alleen maar akkoord mee zijn. Maar waarom mocht er dan zaterdag wel over andere mensen van de site geroddeld worden, waren dat soms haar vrienden niet en X ondertussen wel.

 

Wil zowel A als B hier verwittigen dat ze moeten stoppen en zelf hun conclusies eruit trekken, als het verder blijft duren dan gaan al de berichten en mails die ze gestuurd hebben naar verschillende mensen van de site gestuurd worden ( en zijn een pak ), dan kunnen de mensen zelf zien welk vuil spel jullie gespeeld hebben.

En kan jullie beide verzekeren dat ik niet zal aarzelen om nog andere stappen te ondernemen, jullie hebben met vuur gespeeld en jullie vingers verbrand de gevolgen zijn voor jullie, neem dan ook de juiste beslissing voor ze in jullie plaats genomen wordt.   

Nog een spreekwoord voor zowel A als B : " Wie het schoentje past trekke het aan. "

00:55 Gepost in Algemeen | Commentaren (11)

26-08-07

Vredesfeesten 2007

Vrijdag 31 augustus

18.30:  heteluchtballons en specialevormballons
21.00:  telegeleide miniatuur specialevormballons
22.00:  lantaarnballonballet met lichtshow
22.30:  bevrijdingsfilms: kortfilmvertoningen aan het podium i.s.m. Villa Pace

Zaterdag 1 september

07.00: heteluchtballons

13.30: installatie gasballons

15.00: straattheater

16.00: opstijgen gasballons

16.30: telegeleide miniatuur specialevormballons

17.30: heteluchtballons en specialevormballons

21.00: Villa Pace: Sweet Coffee

22.00: Symfonie der Stenen (vuurwerk- en lichtspektakel rond het stadhuis)
23.00: Villa Pace : Mo&Grazz met live band (US/B)00.30: Villa Pace : Manu Dibango & Maraboutik Bigband (Kameroen) 

Zondag 2 september 

07.00: heteluchtballons

09.00: plechtigheid met oud-strijders

10.00: oldtimerparade13.30: installatie gasballons13.30: oldtimerparade (tot 15.00)

14.30: beiaardconcert door stadsbeiaardier Geert D’hollander en Thebaanse trompetten

15.00: straattheater en kinderanimatie ‘Kongomana’ i.s.m. Villa Pace

16.00: opstijgen gasballons

16.00: ‘Kongomana’ op podium, i.s.m. Villa Pace

17.30: heteluchtballons en specialevormballons

Symfonie der Stenen (Grote Markt, zaterdag 1 september, 22.00)

Dit klank-, licht- en vuurwerkspektakel zet ons neogothisch stadhuis letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers. Symfonie der Stenen brengt u een cultuurhistorisch verhaal rond oorlog en vrede in Sint-Niklaas door de tijden heen. Verschillende episodes worden begeleid door spectaculair en muzikaal vuurwerk en een prachtige lichtshow.

18:00 Gepost in Actualiteit | Commentaren (3) | Tags: ballons, sint-niklaas, markt

Zondag

Vandaag starten hier de jaarlijkse wijkfeesten en zoals steeds worden deze feesten geopend met een eetfestijn. We hebben de keus tussen paling, spaghetti of mosselen ( à volonté ). Zoals  we hier al elk jaar gewoon zijn is het druk op deze dag en zijn ervoor vandaag zo’n 350 mensen ingeschreven  gaat daar dus zoals gewoonlijk druk worden. Gert gaat zoals elk jaar ook helpen en met die grote bende vandaag zal ze deze avond wel moe zijn, en in de loop van volgende week moet ze daar dan nog 3 keer gaan helpen.

 

Op de dag van de opening ben ik ook steeds van de partij want die mosselen die laat ik niet aan me voorbij gaan, maar deze keer weet ik nog niet of ik er wel bij zal zijn. Er naartoe gaan is geen probleem maar gans die tijd daar gaan zitten is wat anders, kan misschien er gewoon naartoe gaan en als het niet meer lukt dan ga ik maar naar huis.

 

Maar zou het wel erg vinden indien ik er niet bij aanwezig kan zijn want zijn allemaal mensen met dezelfde sociale achtergrond en daar kun je tenminste niet horen vertellen door sommige dat ze met bepaalde mensen nooit geen goede vrienden zouden kunnen worden omdat die van een andere sociale stand zijn. Misschien denken jullie nu wel dat ik wat aan het zeveren ben maar ik vertel hier de waarheid want zo'n uitspraak heb ik nog maar een paar weken geleden gehoord. En zoiets horen in 2007 komt wel raar over, maar ja er zijn nu eenmaal mensen die denken dat ze meer waard zijn dan een gewone arbeider.

 

Zo dat is het weer eens voor vandaag en hoe het afloopt deze namiddag dat zal ik hier morgen wel komen vertellen.   

06:53 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (8) | Tags: gert, etienne

25-08-07

Weekend

gertje3

08:15 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (3) | Tags: psp

24-08-07

Mensen

Mensen zijn hele rare schepsels en soms kan je er totaal geen touw aan vastknoppen. Heb dat gisteren weer maar eens mogen ondervinden, en geloof het of niet maar kan er nog steeds met mijn verstand niet bij hoe sommige in elkaar zitten. Komt misschien omdat ik te weinig verstand heb of gewoon omdat ik te goedgelovig ben.

Heb  hier al verschillende keren geschreven dat het me nooit meer zal overkomen en toch dommerik die ik ben trap ik er steeds opnieuw in, wat is dat gezegde ook alweer over die ezel en die steen? Misschien dat ik nu ineens een goede trap heb gekregen zodat ik het deze keer nooit meer vergeet, en dat zou stilaan tijd gaan worden ook.


Heb nu wel weer eens ondervonden dat ik veel voorzichtiger moet zijn met het kiezen van vrienden want het is precies of ik kies steeds de verkeerde, en jullie mogen er zeker van zijn dat zoiets telkens hard aankomt. Is misschien het beste dat ik die paar vrienden die ik nu nog heb gewoon beschouw als familie en voor de rest me niet meer te erg bind aan eventuele “zogezegde” nieuwe vrienden, want dat loopt toch steeds verkeerd af. Het eigenaardige is wel dat het steeds gebeurd als we mensen leren kennen waarmee het meteen klikt, want dat kunnen andere mensen precies niet verdragen. Maar heb deze keer wel slecht nieuws voor die andere want we laten die mensen niet vallen, integendeel zelf. Dus doe maar rustig verder met wat jullie bezig zijn “loontje komt wel om zijn boontje” .  

05:45 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) | Tags: gert, etienne

23-08-07

Werkje van Gert

Image3

07:30 Gepost in PSP | Commentaren (3) | Tags: gert, psp