28-08-07

Moet stoppen !!!!

Heb de laatste weken nu al genoeg mogen slikken en nu ben ik het beu daarom dit bericht. Sinds zaterdag krijg ik elke dag een mail van iemand op een site en heb deze nog nooit gelezen maar gewoon in de prullenmand gegooid. Vorige avond had ik echter weer zo een ontvangen en per ongeluk werd deze geopend door Gert en nu is voor mij de maat vol.

 

De mail van vorige avond begon met “ Zou je willen stoppen om ons slecht te maken op je blog???Ik ben zéér diep teleurgesteld in jou Etje! “ , maar in geen enkel  bericht op mijn blog hier noem ik namen van iemand. ( deze mail komt van B , wordt hieronder duidelijk )

Ik heb de laatste week zoal genoeg miserie dat dit spelletje moet blijven verder gaan, daarom ga ik hier wat uitleg geven :

 

Gaat hier feitelijk over 3 vrouwen en om het gemakkelijk te maken ga ik ze A, B en X noemen.

 

X was al een ganse tijd bezig met laster te verspreiden op die site over bepaalde mensen en zowel A als B wilden dat dit stopte. Was er zelf volledig mee akkoord  en wilde er wel aan meehelpen, nu moeten jullie weten dat A steeds alle mails die ik ging versturen op voorhand te lezen kreeg en steeds goedkeurde wat er stond. Ze deed mezelf nog namen aan de hand naar wie ik dat zou kunnen sturen, dus kan ik gerust zeggen dat ze een hele goede medewerker was. Wat B betreft die was nog erger want die stuurde X zelf een gepeperde mail en ze vond dat ik dat ook moest doen. Persoon A zei zelf dat X nog een klein duwtje in de rug nodig had en dat het goed zou zijn indien ik ook naar X een mail zou sturen, heb ik dan ook gedaan maar A heeft hem zelf eerst goed gekeurd.

 

Het eigenaardige was wel dat toen X van de site gegaan was A en B ineens hun kar draaiden, want ze waren er niet meer zo zeker van dat de manier waarop  X van de site was gegaan wel de juiste was.

Eerst begreep ik dit niet maar donderdag vorige week kreeg ik een mail waardoor me het een en ander duidelijk werd. Was namelijk een mail van X aan verschillende mensen en wie stonden daartussen als ontvangers juist A en B (iemand die niet akkoord was stuurde me deze mail door) , ging namelijk over X haar nieuwe telefoonnummer en voordien waren A en B zeker geen kamerdaden geweest van X, dus waarom dan dat telefoonnummer. De mail was door X verstuurd op 22 augustus de dag nadat ze van de site was weggegaan en juist op die dag begonnen A en B zich wel eigenaardig te gedragen.

Vrijdag kreeg ik nog een mail van A en daarin schreef ze “ dat indien er zaterdag op de samenkomst van enkele leden over X zou gepraat worden ze direct zou doorgaan” kan daar alleen maar akkoord mee zijn. Maar waarom mocht er dan zaterdag wel over andere mensen van de site geroddeld worden, waren dat soms haar vrienden niet en X ondertussen wel.

 

Wil zowel A als B hier verwittigen dat ze moeten stoppen en zelf hun conclusies eruit trekken, als het verder blijft duren dan gaan al de berichten en mails die ze gestuurd hebben naar verschillende mensen van de site gestuurd worden ( en zijn een pak ), dan kunnen de mensen zelf zien welk vuil spel jullie gespeeld hebben.

En kan jullie beide verzekeren dat ik niet zal aarzelen om nog andere stappen te ondernemen, jullie hebben met vuur gespeeld en jullie vingers verbrand de gevolgen zijn voor jullie, neem dan ook de juiste beslissing voor ze in jullie plaats genomen wordt.   

Nog een spreekwoord voor zowel A als B : " Wie het schoentje past trekke het aan. "

00:55 Gepost in Algemeen | Commentaren (11)

Commentaren

Zou me er niet te veel in opwinden. Mensen reageren soms heel raar.

Gepost door: witch | 28-08-07

Waarom zet je neit gewoon,prutske want ik ben de persoon die jou gemaild heeft,zo raar etje?je vraagd zelf een gesprek aan met mij en dan laat je mij gewoon stikken!!Ik mag hier ter plaatsen doodvallen(wat niet zal gebeuren)ik moet nog de eerste keer naar greet bellen,de andere persoon waar je het over hebt en noem dan katieke ook maar bij naam hoor!!!En als je met dit alles wil doorgaan?doe maar hoor,voor mij niet gelaten!Ik dacht alleen wel dat je meer klasse had!!En sorry voor de last hoor,ik wou alleen,als volwassen mensen erover praten maar dat lukt met jou dus blijkbaar niet!!Je zal van mij geen last meer hebben etje!Vind het alleen spijtig dat een vriendschap zo moet eindigen!!
Groetjes carine

Gepost door: Carine (prutske) | 28-08-07

etje,

ik hoop en dan meen ik dat uit de grond van mijn hart...
dat dit spelletje lang genoeg heeft geduurd...
ik kan je geen ongelijk geven van de reactie's die je schrijft op je blog...en mensen zouden beter moeten weten...dit blog heeft niets met die site te maken staan los van elkaar!!!laat dit toch duidelijk zijn.

ik hoop nog jaren van onze vriendschap te kunnen genieten..

knuffel An en Cindy

Gepost door: an en cindy | 28-08-07

nu kan het zijn dat er mensen mij (ons) anders gaan bekijken maar daar trek ik mij niets van aan...ik ben en blijf wie ik ben !!!!
etje ik blijf je steunen...
oprechte lieve groeten
An

Gepost door: an | 28-08-07

hey etje
ik hoop het ook voor je dat het zal stoppen nu ....
want jij staat altijd klaar voor iedereen ... ik versta dus niet waarom ze zo tegen jouw doen...mijn steun heb je ook...
ik krijg de kriebels van mensen die draaien gelijk de wind..
trek je het niet te erg aan veel sterkte ...groetjes katty

Gepost door: katty | 28-08-07

versta het niet etje
verstand is er te klein voor
maar ja wie ben ik he
ik vind je nog steeds nen hele lieve pee

Gepost door: ingrid | 28-08-07

Amai, wat een hele boterham!
Is wel erg allemaal hé!
Maar is er ergens misschien GEEN misverstand geweest? Iets verkeerds begrepen? Allee ik weet niet, maar vind het wel verschrikkelijk!
Kan het misschien eens niet uitgepraat worden? We zijn nu toch niet meer van de jongsten en we hebben elkaar toch nodig hé. Ze zeggen toch altijd dat praten helpt, waarom zou dit, dit keer niet lukken? Ik hoop dit in ieder geval, voor IEDEREEN, ook voor mezelf! Alles is de laatste dagen zo veranderd! Ik weet natuurlijk niet alles en hoef het ook niet te weten, maar probeer het toch eens?

We leven tenslotte maar één keer hé.

Lieve groetjes,

Gepost door: Carina | 28-08-07

mss is beter uitpraten want met woorden te typen komen er mss nog meer misverstanden...en van het ene geschreven woord komt andere....ben blij dat ik nog kinds ben hahaha

Gepost door: swarol | 29-08-07

Ik moet me aansluiten bij de vorige posters, ik denk dat uitpraten de enige oplossing is want alles wat je de laatste tijd hebt moeten lezen of horen zeggen van anderen(positief-negatief) ligt je blijkbaar erg zwaar op de maag en zit zo te zien zéér diep.
Das niet goed etje, voor jou en niemand niet en denk dan ook dat dit nooit de bedoeling van iemand is geweest om dit op deze manier te laten escaleren.

Sterkte Etje en je kan op ons blijven rekenen hoor

Gepost door: cpf | 29-08-07

Etienne, ik ben zoals gewoonlijk were nen trèn te loate hihi, omdat ik daar helemaal niks van afwist, ik miste je op het forum.
Altijd dat geruzie, waarom?
Vrede op aarde aan allen die je liefheeft, of geldt dit alleen met kerstmis?
En ik vind je blog uitstekend.
Ik wil je langs deze weg héél veel sterkte toewensen.

Gepost door: Carine | 01-09-07

pffffffffff ja hoi ik lees jullie verhaal net dat gewouwehoer altijd van anderen laten ze julie met rust laten i kheb dat nu nl oo kmet ee nlog mense nuit de fam van mijn man denke ndat het over hun gaat een gezeur heb ik er om
wi lje niet weten
maar ik sto pniet dus met de weblog hun nooit gje zin geven maar oo knooit negeren die hap doe ik ook

Gepost door: ilse | 04-09-07

De commentaren zijn gesloten.