24-08-07

Mensen

Mensen zijn hele rare schepsels en soms kan je er totaal geen touw aan vastknoppen. Heb dat gisteren weer maar eens mogen ondervinden, en geloof het of niet maar kan er nog steeds met mijn verstand niet bij hoe sommige in elkaar zitten. Komt misschien omdat ik te weinig verstand heb of gewoon omdat ik te goedgelovig ben.

Heb  hier al verschillende keren geschreven dat het me nooit meer zal overkomen en toch dommerik die ik ben trap ik er steeds opnieuw in, wat is dat gezegde ook alweer over die ezel en die steen? Misschien dat ik nu ineens een goede trap heb gekregen zodat ik het deze keer nooit meer vergeet, en dat zou stilaan tijd gaan worden ook.


Heb nu wel weer eens ondervonden dat ik veel voorzichtiger moet zijn met het kiezen van vrienden want het is precies of ik kies steeds de verkeerde, en jullie mogen er zeker van zijn dat zoiets telkens hard aankomt. Is misschien het beste dat ik die paar vrienden die ik nu nog heb gewoon beschouw als familie en voor de rest me niet meer te erg bind aan eventuele “zogezegde” nieuwe vrienden, want dat loopt toch steeds verkeerd af. Het eigenaardige is wel dat het steeds gebeurd als we mensen leren kennen waarmee het meteen klikt, want dat kunnen andere mensen precies niet verdragen. Maar heb deze keer wel slecht nieuws voor die andere want we laten die mensen niet vallen, integendeel zelf. Dus doe maar rustig verder met wat jullie bezig zijn “loontje komt wel om zijn boontje” .  

05:45 Gepost in Algemeen | Commentaren (6) | Tags: gert, etienne

Commentaren

??? wat is dit allemaal ???

Gepost door: Carina | 24-08-07

ik laat u in elk geval niet vallen maatje,

Gepost door: swarol | 24-08-07

Ken het gevoel :-s Ik ben ook zo... Hopelijk komt het toch allemaal snel goed! Fijn weekend!

Gepost door: Tacha | 24-08-07

je niet te druk maken. het is het niet waard

Gepost door: witch | 24-08-07

Etienne, In tijd van nood kent men zijn vrienden zegt men altijd. Om de mooie dingen des levens te delen heeft iedereen veel vrienden. Pas als je ouder wordt heb je dat door. Maar om met vrienden om te gaan moet je toch een beetje naïef blijven... soms is vriendschap oprecht.
Groetjes van Daisy en een knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 25-08-07

heel raar etje
en hard soms en ik kan daar helemaal ni tegen

Gepost door: ingrid | 26-08-07

De commentaren zijn gesloten.