12-08-07

Gaat goed

Gisteren eindelijk terug eens een dag met mooi weer en heb ervan geprofiteerd want denk niet dat ik tijdens de dag een uur binnen geweest ben. Spijtig genoeg zou het vandaag al een pak minder zijn en is er zelf een kans op wat regen, maar zoals we deze zomer al gewoon zijn moeten we daar niet van verschieten. Ga dus zeker niet te lang wachten om terug buiten te gaan want wil zoveel mogelijk van de zon genieten.

 

Aftellen gaat hier heel goed en begint ook al goed te korten voor onze korte uitstap naar zee, het is dan wel voor maar 3 dagen maar is al een eeuwigheid geleden dat we dat nog eens gedaan hebben.  We kijken er in elk geval naar uit en of de zon nu schijnt of niet plezier zullen we zeker en vast hebben want zijn 2 fantastische mensen waarmee we naar zee gaan. En dat is voor ons feitelijk wat telt.

07:03 Gepost in Algemeen | Commentaren (4)

Commentaren

hey etje en gertje,

wij gunnen het jullie van harte dat de zon van de partij mag zijn tijdens jullie verblijf aan zee...en geniet er samen maar eens goe van met junder moaten !!!

Gepost door: an en cindy | 12-08-07

kijken er ook enorm naar ui
kon niet met beter gezelschap zijn

Gepost door: witch | 12-08-07

Ik tel mee met jullie af, Etje. Gun het jullie van ganser harte!
Hier is geen zon te zien vandaag. Maar ik ga dat niet aan mijn hart laten komen. De dochter is thuis, mijn gezinnetje weer compleet, en daar ga ik vandaag ontzettend van genieten sé.

Kus,
K.

Gepost door: kaatje | 12-08-07

DAT IS NU GENIETEN VAN KLEINE DINGEN SE ETJE!!!

drie of vier dagen zee , gelukkig zijn met iets kleins
dat is genieten en ook genieten van elkaar
gertje OOK VAN DIE DAGEN AAN ZEE GENIETEN HE?

Gepost door: anne-marie | 12-08-07

De commentaren zijn gesloten.