09-08-07

Aftellen

Weer een dagje dichter tegen onze uitstap naar zee, en hoe vlugger de vertrekdatum is aangebroken hoe beter want het is dringend nodig dat ik daar eens een paar dagen kan gaan uitwaaien om alles eens op een rijtje te zetten.

 

Gaat nog steeds niet zo goed met mijn been, kan gerust zeggen dat elke dag wat slechter wordt en indien dit zo verder blijft gaan dan zal ik na de uitstap naar de kust wel een dokter moeten raadplegen. Maar dat zijn zorgen voor later want op de eerste plaatst kom die uitstap nu. Hoop alleen dat we toch een beetje meer zon gaan hebben volgende week, moet zeker geen 30° zijn maar als ik zou kunnen kiezen dan liefst toch zonder regen.  

07:04 Gepost in Algemeen | Commentaren (4) | Tags: etienne, gert

Commentaren

Etje, ik heb voor jullie speciaal de zon besteld! want jullie verdienen dat! Zou je toch niet sneller contact opnemen met de dokter??? Zou ik toch maar eens doen hoor.

Gepost door: Carina | 09-08-07

kijk er ook naar uit. zou je toch niet even contact opnemen.

Gepost door: witch | 09-08-07

Ik kom hier nog even langs om nog eens bij te lezen.
Ik wens je alvast een fijn weekend toe want ik zal morgend geen tijd hebben om langs te komen.
En de komende week zal ik zeker niet in blogland kunnen vertoefen want daar zal ik wel mijn laptopje hebben maar geen internet .
En zonder internet is het onmogelijk om hier langs te komen hè.
Dus alvast een fijn weekend en voor de komende week veel plezier en veel zon.
Liefs

Gepost door: Angélique | 09-08-07

ETJE? ik deel de mening van carina
zie dat je naar de zee niet kunt gaan , naar uwe maat dat ga je niet overleven he! dus ga naar de dokter want wij zijn ook wel bezorgt hoor!

Gepost door: anne-marie | 12-08-07

De commentaren zijn gesloten.