02-08-07

Opdracht volbracht

We zijn hier nog steeds aan het nagenieten van ons terrasje van gisteren en feitelijk was deze kleine uitstap ook nodig want deze maand komen we met verschillende mensen van het pijnforum samen in Sint-Niklaas en we moesten toch ergens een plaats vinden waar indien het slecht weer zou zijn ook de mensen met een rolstoel binnen zouden kunnen. En waar we gezeten hebben is dat geen enkel probleem dus die opdracht is ook weer volbracht.

 

Nu nog een mailtje naar het stadbestuur in verband met een speciale kaart voor de toiletten voor rolstoel gebruikers, want om in die toiletten te kunnen moet je een kaart hebben en het lukt misschien wel als ik de situatie uitleg en die kaart is toch maar voor 1 dag.  Eerlijk gezegd vind ik het toch schandalig want bijna nergens kan een rolstoel gebruiker naar het toilet gaan, iedereen heeft dan wel zijn mond vol over dat iedereen recht heeft op een sociaalleven maar ga maar eens een dagje weg als je nergens naar een toilet kunt gaan.

 

Vandaag zullen we spijtig genoeg niet veel buiten kunnen zitten want is hier maar bewolkt maar tot hiertoe toch nog geen regen gevallen, en hopelijk blijft dat ook zo voor vandaag.

09:43 Gepost in Algemeen | Commentaren (4)

Commentaren

probeer er toch een fijne dag van te maken etje !!!groetjes aan je vrouwke he !!!

Gepost door: an | 02-08-07

tof dat je daar aan gedacht hebt. had er zelf nog niet aan gedacht. geniet toch maar van deze dag.

Gepost door: witch | 02-08-07

1dag? En daar moet je l een kaart voor hebben???
Het is hier soms nogal wat he in ons landje , kunnen ze dat nu niet begrijpen?

En inderdaad , Met een rolstoel ergens iets gaan drinken is enorm moeilijk , alleen al ergens binnen geraken , laat staan een plaatsje aan tafel. Voor mensen met een rolstoel moet men nog veel veranderen. Maar waar een wil is is een weg hé.

Oja , Jje vrouwke haar kaartjes zijn heeeeel mooi , knap werk.
groetjes

Gepost door: cica | 02-08-07

etje ben je nog boos ????
ik weet ni of ik het nog lang ga volhouden op dat forum ze-ne verveel mij er , er is bijna niemand en door al die onnozele praat kom jij nu niet meer op cafee , heb haar eens goe de les gelezen en de admin. heeft er alles affegooid wat ik geschreven had , dan heb ik ook nog eens van mij bakkes gemaakt , ne mens wordt er razend van !
ge moogt uw gedacht nu ook al niet meer schrijven al er iets op uwe lever ligt , dan zeggen ze , schrijf je miserie en woede weg , ja dat zal wel !he, he

etje een pamperke meenemen als we weggaan moet da ook doen ! da is geen grapje hoor !
natuurlijk niet plezant , weet het wel maar dan ben je toch geruster als je op stap gaat!

knuffel van anne-marie

Gepost door: anne-marie | 02-08-07

De commentaren zijn gesloten.