06-03-07

Oude legermakkers

Zoals beloofd deze morgen hier nog enkele foto's van in de tijd van
mijn legerdienst in Duitsland, bij de 1ste Carabiniers 2 Cie.

In Turnhout in de eerste week van onze dienstplicht, gelukkig gingen we de week erna reeds naar Siegen in Duitsland.Zelf zit ik achteraan 2de van rechts.

ludo

vlnr Van Tolhuysen, Van Impe, Verduyckt, Van Vlaslaer en Thirion

ludo3

Wistofus-training, man met bril is sgt-kroo Wijns, man eronder is Dujardin

ludo18
     

13:15 Gepost in Algemeen | Commentaren (10) | Tags: siegen, legermakkers, etienne

Commentaren

dat is een verrassing! Ik dacht ik gza maar eens kijken of er al beweging is bij Etienne. En in een keer volle bak zeg! Dat is zeker fijn voor je om al die foto's te zien!
En in je vorig postje lees ik dat het beter gaat! Houden zo!Allé we gaan hier weer 't een en t' ander te lezen krijgen.

Gepost door: magda | 06-03-07

een heel fijne dag toegewenst,lang geleden dat ik blogjes kon doen ,maar ik ben terug,hier valt veel te lezen,proficiat,ik kom zeker terug,doe zo verder lieverd,groetjes en tot de volgende,heel véél liefs van mammytje en succes met u blogje!!

Gepost door: mammytje | 06-03-07

Dag Etienne;-) Blij om te lezen dat alles stillekesaan terug op zijnplooi begint te komen !
Fijne avond nog, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 06-03-07

Héééé... weer volop aan de blog! :-) Fijn! En ik lees dat het goed met je gaat weer...nog fijner! En je vader is ook weer uit het ziekenhuis! Goed nieuws dus allemaal! Die oude legerfoto's zijn leuk, maar nog leuker natuurlijk voor degenen die erop staan. Hopelijk vinden ze zichzelf terug en nemen ze contact met je op hè!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 07-03-07

ET blij te lezen dat het allemaal beter gaat. Leuk die foto's, waar is de tijd he, liefs vivke

Gepost door: viv | 07-03-07

dag etienne is leuk om de foto's uit de oude doos nog eens terug te zien,wens u ene hele fijne dag,vele groetjesxxx

Gepost door: E-ZONNETJE | 07-03-07

foto oude legermakkers beste etienne, dju is me dat effe schrikke.ik zit wat te surfen achter "de carpatten", en baf, ik zie mijn eigen op uw blog,begin september '73.in turnhout.OUDE LEGERMAKKERS
die foto heb ik hier ook nog ergens liggen. ik herinner mij U niet, maar nu ik die foto zie, gij droeg die paar dagen in turhout een gestreepte broek van uw eigen, omdat ze er voor u géén hadden, gij waart gewoon te groot dacht ik voor die abl-broeken.nu die bewuste foto; ik herinner mij toch wel enkele van die 'makkers'ik zal is een beetje helpen se: onderste rij van LINKS naar RECHTS:den eerste is rudy geeraerts? (denk ik) den derde is werner verhaegen, hij is van antwerpen en kapper.4 is leo van de wouwer, beenhouwer en van boechout.5 is ludo van tolhuyzen, hij was mijn schoolmakker/buurjongen in itegem.6 is raf van wemmel, uit wemmel, deden iets met melk thuis. dan de tweede rij: derde van links is eddy van loock, van antwerpen.de staande soldaat is jefke van vlaslaer, zijn ouders hadden een cafe in lier.jef is/was schilder en zijn vrouw is de dochter van nen bakker en had(of heeft nog?) een bakkerswinkel in koninghooikt.(autobussen van hool).de derde rij: de EERSTE VAN RECHTS, ben ik vic van hoof, uit itegem.was in siegen bij de verkenners in de steuncompagnie.dan de achterste rij, daar herinner ik niemand van, ja U, van zien, niet van naam(sorry daarvoor).zo in de hoop een beetje aan uwe puzzel geholpen te hebben,Beste Etienne; vriendelijke groeten, vic van hoof.

Gepost door: vic van hoof | 29-06-09

Beste Etienne.Ik zoek ook Belgische afzwaaiberichten uit de militaire dienst.

Gepost door: Ouwe Stomp | 31-07-11

Beste Etienne.Ik zoek ook Belgische afzwaaiberichten uit de militaire dienst.

Gepost door: Ouwe Stomp | 31-07-11

Beste Etienne.Ik zoek ook Belgische afzwaaiberichten uit de militaire dienst.

Gepost door: Ouwe Stomp | 31-07-11

De commentaren zijn gesloten.