23-12-06

Ben er door

Denk dat ik er terug door ben want de hoofdpijn is al geen gans stuk minder en misselijk ben ik niet meer, heb enkel nog last van mijn rug. Maar nu ik vorige dag zoveel geslapen heb zit ik hier nu natuurlijk klaarwakker terug beneden.
Heb al eens de tv aangezet maar veel valt daar niet er te beleven, dus dan maar achter de pc gaan zitten en eens komen kijken naar mijn blog. En moet eerlijk zeggen dat Gert het goed gedaan heeft met de berichtjes die ze geschreven heeft, zo waren jullie toch op de hoogte waarom ik niet langs ben gekomen op jullie blog.  De reacties op Gert haar berichtjes heb ik ook al eens gelezen en vind het tof van iedereen die gereageerd heeft.
Dit heeft enkel bevestigd wat ik al dacht namelijk dat ik hier een prachtige groep mensen heb leren kennen, en had niet gedacht dat dit op deze manier mogelijk was.
BeartHearts38

In elk geval bedankt voor iedereen die langs is geweest en wees maar gerust dat  ik straks ook terug bij jullie op bezoek kom, want ben er nu wel al zeker van dat ik terug mijn blogronde zal kunnen doen.   

01:08 Gepost in Algemeen | Commentaren (2) | Tags: gert, etienne

Commentaren

Dag Etienne> Hopelijk ben je tegen morgen weer helemaal genezen. Hoewel het wel leuk is om zo vroeg al een berichtje te krijgen van jou. Het heeft zo z'n voordelen om 's nachts te bloggen... Beste wensen van de Fortjes

Gepost door: Dolinneke | 23-12-06

hey blij dat het weer wat beter gaat. Houden zo!

Gepost door: beesken | 23-12-06

De commentaren zijn gesloten.