22-12-06

Etienne

Ben hier nog eens terug met een beetje nieuws en het schijnt dat de hoofdpijn toch al wat beter is en met de pijn in de rug in het spijtig genoeg nog niet verbeterd, dus nu maar hopen dat dit niet blijft duren. In elk geval heb ik hier vandaag al veel gesnurk mogen horen  want hij heeft in de zetel liggen slapen, misschien is hij nu uitgesnurkt voor volgende nacht dan ben ik daar ook eens  van verlost.

Degene die hier op bezoek geweest zijn bedankt in elk geval maar zelf ga ik me niet wagen om bij jullie ook reacties te komen schrijven. Zal wel zien hoe het morgen gaat met Etienne en misschien kan hij dan zelf al terug op ronde gaan.  

Gert.

17:16 Gepost in Ziek | Commentaren (5) | Tags: etienne, gert, ziek

Commentaren

Bedankt Gert voor het nieuws. Ik hoop dat het vlug betert met Etienne. Nog een fijne avond en steek maar je oordopjes in ;-))

Gepost door: emmy | 22-12-06

Hopelijk ... ... is 't allemaal beter tegen zondag, zodat jullie er een prachtige kerstavond van kunnen maken.
Wens hem in elk geval al het beste.
Zoete groetjes Gertje en fijne avond nog verder.

Gepost door: Breydel | 22-12-06

Hallo Gert, Fijn van je dat je de blog van etienne aanpast wanneer hij even niet kan :-)
Zelf heb ik ook niet elke dag kunnen bloggen door het vele werk,maar ik had al een vermoeden dat etienne ziek was.Normaal komt hij elke dag eens langs mijn blogje en dat is nu toch al enkele dagen geleden.Doe hem vele groetjes en wens hem veel beterschap.En hopelijk haalt hij wat slaap in,want daar heeft hij het toch soms eens moeilijk mee hé...
Groetjes en nog een fijne avond verder

Gepost door: curly | 22-12-06

Hopelijk tegen zondag beter zodat jullie beiden van een mooie kerst kunnen genieten!
Liefs

Gepost door: Bientje | 22-12-06

Dag Gert, Verzorg Etienne maar goed. De ideale vrouw kan koken, kuisen en de blog van haar man overnemen :-) Ik wens Etienne beterschap, zodat jullie samen kunnen genieten van de kerstdagen.

Gepost door: Daisy | 22-12-06

De commentaren zijn gesloten.