19-12-06

Eindelijk

Oef eindelijk werkt mijn pc terug. Zat al van om 7u30 aan de pc te werken om hem terug in orde te krijgen, hij starte wel op maar kon geen enkel programma open krijgen. Op internet geraken was ook geen probleem maar verder dan dat ging het niet. Heb hier van alles geprobeerd, op een bepaald moment stond de pc zelf open omdat ik dacht dat er een onderdeel los gekomen was. Als als het zover komt dan begint dat ferm op mijn zenuwen te werken en zou ik de pc soms buiten willen gooien en deze keer was Gert hier niet want die ziet dan dat meestal en komt naast me zitten of komt wat vragen zodat ik wat kan kalmeren.
Op een bepaald moment heb ik het dan maar opgegeven en ben ik wat gaan lezen, maar veel hielp dat ook niet want steeds bleef die pc maar door mijn hoofd spoken. Dus terug de pc maar aangezet en voor de zoveelste keer mijn laatst gemaakte herstelpunt eens geprobeerd en geloof het of niet maar dan ging dat ineens wel en werkte de pc terug normaal. Vraag me nu niet wat er mis was want heb er totaal geen benul van maar de pc werkt en dat is het enige dat telt voor me.

Gert zit nartuurlijk op Gerry zijn appartement voor die nieuwe ramen en ze heeft zojuist gebeld en zou niet in haar plaats willen zijn. Die mannen die breken eerst op elk verdiep al de ramen uit en dan gaan ze maar beginnen met de nieuwe erin te steken. Als ze nu zo zouden werken in de zomer dan zou dat geen kwaad kunnen maar nu met deze temperaturen zouden ze toch wat slimmer mogen zijn volgens mij en het appartement per appartement doen. Daarbij komt nog dat ze de deur naar zijn balkon niet kan dicht doen want anders als ze beginnen slijpen ligt al het stof binnen. Er is maar 1 warme plaats in het appartement en dat is zijn badkamer maar ja je kunt je toch geen ganse dag daarin opsluiten. Denk dat als het gedaan is en ze deze avond naar huis komt in de verwarming kruipt hier in plaats van ernaast te gaan zitten.

Zo en nu moet ik nog aan mijn blogronde beginnen en op dit uur ben ik dat niet gewoon want meestal is die dan al voorbij. Dus tot seffens op jullie blog he.    

11:16 Gepost in Actualiteit | Commentaren (0) | Tags: pc, gert, appartement

De commentaren zijn gesloten.