17-12-06

Rustige dag

Zondags is het meestal wel rustig hier maar nu met al die winkels die open zijn was het hier wel extreem rustig. We hebben onze zoon Davy gezien die leert rijden met onze auto en dus was ook Peggy erbij, maar aangezien Peggy nog moest basketten deze namiddag kon die daarna niet lang blijven. Gerry hebben we niet gezien vandaag maar ja die had dan ook zijn baskettbal wedstrijd te spelen vandaag en was op verplaatsing. Davy is na de les nog een tijdje hier gebleven omdat die thuis toch maar alleen zat want zijn vriendin moest werken vandaag.

Davy heeft tijdens zijn les wel nog een mooie foto van onderweg getrokken en dan moeten de mensen die leren rijden naar de borden kijken zeggen ze want anders weet je soms niet wat te doen maar geraak hier maar eens aanuit.

volg de borden

 

Zou eerlijk gezegd niet graag in dat huis wonen want als je de verkeersborden moet volgen dan kom je gegarandeerd in de mensen hun living terecht.  

Commentaren

Grinnik grinnik! Inderdaad niet leuk om daar te wonen!
Nog een fijn weekend-einde en een prettig begin van de week!
Liefs

Gepost door: Bientje | 17-12-06

Oei! Zouden ze daar graag stevig uit de bocht gaan? Ik zou toch niet graag aan de verkeerde kant van die straat wonen zulle!
Bedankt voor het complimentje!
Liefs en groetjes,
Inge

Gepost door: inge | 17-12-06

Hoi Etienne! Wat een leuke oude foto's van Gert weer! Prachtig lang haar op die 1e communiefoto hè! :-) Wij doen daar niet aan...maar heb er wel een paar die ook bij een fotograaf gemaakt zijn en die zijn inderdaad wat stijver dan de foto's die mijn vader gewoonlijk zelf maakte! :-)))
Deze straat...oeiiiii!!...is dat in België of in Nederland??? hahahahaha! We hebben eens een verkeersbord gehad in Portugal, zo eentje van 'slecht wegdek'...maar die weg was de hele tijd al zo slecht...we dachten: waarom staat dat bord hier nú pas? Nououououou....daar kwamen we algauw achter...ineens een enorme kuil in de weg...de auto paste er zowat in!! ***SCHRIK!!!*** dat was minder leuk hahahahahahhahahaaaa!
Slaap lekker hè (en niet snurken! hahahah)
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 17-12-06

...... haha ik hoop dat die mensen daar niet steeds bezoekers krijgen die zomaar komen binnen vallen. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 17-12-06

De commentaren zijn gesloten.