08-12-06

Gelukt

Allee het jaarlijkste werk van de kerstboom plaatsen is dan toch voorbij. Is hier elk jaar wel met een andere versiering en Gert noteerd dat altijd zodat geen enkel jaar na elkaar hetzelfde in de boom hangt, en dit jaar was het de beurt om alles met zilver en grijs te versieren. Gert heeft namelijk de keus tussen 3 verschillende versieringen namelijk ; zilver, goud en op de oude manier met die veel kleurige kerstballen.

kerstboom

Een foto van dichtbij dan zie je tenminste wat erin de boom hangt van versiering 

boom detail

12:56 Gepost in Actualiteit | Commentaren (3) | Tags: kerstboom, versiering, gert

Commentaren

Bij ons ... ... komt hij er één van de dagen ook te staan. Wij vallen meer voor de kleurige versieringen. Wietje koopt meer en meer van die houten versieringen.
Maak er ondanks het rotweer toch nog een fijne dag van jullie beidjes.
Groetjes

Gepost door: Breydel | 08-12-06

kerstboom awel etienne,
zeg maar tegen gertje dat ze da goe heeft gedaan, en ik herinner me nofg eens die boom met die verschillende kleuren, en ze was er zelf niet zo tevreden over en de kinderen ook niet. maar dit is dus weer een juweeltje!!!

bij mij wordt het goud en tinten bruin, in de salon en de eetkamer wordt alles op zijn oosters. veel purper en bordaux, hou het wel iets soberder dit jaar. tot ik eraan begin, dan ben ik weer niet te houden, hihi!!!
en hopelijk geen regen op zondag, dan komen we mekaar misschien tegen, uitkijken naar een klein wijveke met een kerstmuts!!!!!

een goei weekend en amuseer je vanavond.

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 08-12-06

de kerstman op een dag kwam de kerstman op bezoek niemand mag die zien.zeg de kerstman stiletjestegen zijn ijgen.een stout kind was tot 3uur s.nacht op ge bleefen en die hand aleen de kerstman gezien.EINDE

Gepost door: amir | 10-12-07

De commentaren zijn gesloten.