04-12-06

Blijven hangen

Als er iets is waar ik een hekel aan heb dan is het wel aan mensen die op een afspraak te laat komen en dan zeker als men met allerlei  excuses boven water komt die wal nog kant raken. De file is natuurlijk een van de meest gebruikte uitvluchten of er moest nog iets met de kinderen  gebeuren is nog zo iets.

Hetzelfde geld voor mensen die altijd en overal blijven hangen, welke reden die soms allemaal uitvinden is onvoorstelbaar, zolang ze maar niet moeten toegeven dat de gewoon langer in de kroeg blijven zitten zijn. Maar de persoon op de foto die is wel letterlijk en figuurlijk blijven hangen en denk dat het nog een ganse tijd zal duren eer die thuis zal geraken. Maar dit vind ik nu wel een geldige reden , al vraag ik me wel af hoe hij daar terecht is gekomen. 

 

blijven hangen

20:36 Gepost in Familie | Commentaren (4) | Tags: vliegtuig, blijven hangen, file, humor

Commentaren

*** Ja, die heeft een reden.. maar wie zal hem geloven als ie dat thuis vertelt??! ;-)
Groetjes en fijne avond nog!

Gepost door: Soulmates | 04-12-06

Donna blijft plakken Te laat kom ik nooit, maar blijven hangen doe ik wel :-) Donna komt soms laat terug van de hondenschool...

Gepost door: Daisy | 04-12-06

...... Te laat komen bijna nooit. blijven hangen daar in tegen!! tja ik babbel nogal graag sé haha. groetjes

Gepost door: mama van 2 | 04-12-06

blijven hangen hoi etienne,
hoor ook zo tot de categorie "blijven hangen" da wette wel hé, de koffie moet zo goe maar nie zijn!
en dees vliegtuigske hangt dan ook wel niet direct op zijn plaats, maar wij zijn eens met ne luchtballon blijven hangen in een doel van een voetbalveld, eerst de bomen in, dan de verlichting van da veld omver, daarna het doel in! goaaaaaaaaaaaaaal!!!!!!

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 05-12-06

De commentaren zijn gesloten.