10-11-06

Kyoto

De laatste tijd worden we weer langs alle kanten bestookt met mededelingen over zuinig omgaan met onze energie, en zeker nu die vergadering doorgaat om de Kyoto normen te halen. Eens mens zou op den duur zijn verwarming al niet meer durven aanzetten. Natuurlijk zijn er landen met een warmer klimaat die het waarschijnlijk wat makkelijker hebben om deze normen te behalen. En daar kan men natuurlijk gebruik maken van de zon om soms oplossingen te bieden waar we hier met ons klimaat geen gebruik van kunnen maken.

Zoals je wel kunt zien op de foto heeft daar al iemand een oplossing gevonden om zijn afwas  te laten drogen, dus een vaatwasmachine is daar zeker al niet nodig.

De vraag is natuurlijk wel of door deze oplossing voor de vaat de ziekteverzekeringen niet meer moeten uitgeven want als je zo een bord als voetganger op je hoofd krijgt zal dat ook niet opgelost zijn door eens over je hoofd te wrijven denk ik.

Dus het is zeker niet makkelijk om zomaar voor alles met een oplossing op de proppen te komen zonder eerst eens goed aan de mogelijke gevolgen te denken.   

 

 

borden

12:09 Gepost in Actualiteit | Commentaren (5) | Tags: energie, humor

Commentaren

Voorstel : In deze wijk iedereen een helm laten dragen (op kosten van het ziekenfonds).

Groetjes.

Gepost door: Jeroen | 10-11-06

:-) 'k zal toch een stukje omgaan als ik dat zie :-)

Gepost door: Borriquito | 10-11-06

Dag Etienne;-)) en dan een vogel overvliegen en....nee, niks voor mij;-))
Ik duim dat de batterij het nog volhoudt zodat je je weekend kan doorbrengen zonder pijn.
Groetjes;-)

Gepost door: nicole | 10-11-06

... Tja...zuinig omspringen met energie is niet altijd even gemakkelijk hé...Nog een fijne avond verder.Groetjes

Gepost door: curly | 10-11-06

Wel, ik ben blij dat ik je bij deze kan gerust stellen ! Er bestaan meer dan oplossingen genoeg om de opwarming van de aarde tegen te gaan en de meeste vragen weinig investeringen en hebben vaakook een positief effect op de economie.
Ik wil je er ook even op wijzen dat de warmste landen er het meest baat bij hebben dat het broeikaseffect worden tegengehouden want zij zullen er het meest onder lijden. Wil je er wat meer over weten, kom gerust eens naar mijn blog.

Groeten, Anthony

Gepost door: Anthony | 19-01-07

De commentaren zijn gesloten.