06-11-06

De Muis

Vorige week donderdag namiddag ging Gert wat hout halen buiten voor de houtkachel en toen ik de schuifdeur open hoorde gaan klonk er ineens ook een kreet, wist feitelijk niet wat ik ervan moest denken dus bleef ik gewoon aan de pc zitten. Maar toen Gert terug binnenkwam wist ik direct wat er scheelde want juist aan de schuifdeur lag een muisje en ze was niet zeker of het wel dood was. Natuurlijk moest ik gaan kijken en het wegdoen, de muis was inderdaad zo dood als een pier en heb het dan maar naar het veld gebracht achter onze tuin. Kon daar misschien nog dienen als voedsel voor de katten die hier rond lopen he. 
Maar zeg nu zelf moet men nu bang zijn  van een muisje zoals hieronder, men zou het beter wat te eten geven vind ik.

muis

09:30 Gepost in Algemeen | Commentaren (5) | Tags: gert

Commentaren

Goede morgen deze morgen Ik keek gisteren toevallig naar de Pfaffs en zag een gelijkaardig verhaal met de muis... Zelf ben ik er niet bang van maar iok heb dan weer een spinnenfobie... Etiennen en Gert, maak er een leuke (koffieklatsch)dag van...

Gepost door: d | 06-11-06

brrrrrrrrrrrrrrr.... ik vind het mooie diertjes maar ik ga toch ook lopen... onnozel hé!
Die beestjes hebben meer schrik van ons dan omgekeerd...

Gepost door: Lucretia | 06-11-06

Is ta toch ook nie te springen ;-) Het was een heel leuk optreden goe mee gezongen he ;-)
fijne dag nog en knuff van Leekske

Gepost door: leekske | 06-11-06

Dag Etienne;-) Als kind heb ik nog witte muizen gehad. Maar eten zou ik dat muisje toch niet geven hoor, voor je het weet zit je der met een hele bende;-))))
Fijne maandag nog, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 06-11-06

,,, Ik kom je een mooie maandag wensen,en ik zie dat je elke dag naar Frank ga zien ,hij ga zeker de eerste 8 dagen nog niet terug zijn ,ik krijg elke dag een smsje van hem en het ga er redelijk mee , ik wil je het laten weten in zijn plaats.
Groetjes Jeske

Gepost door: Jeske | 06-11-06

De commentaren zijn gesloten.