04-11-06

Halloween feestje

Gisterenavond is Gert gaan helpen  bij een Halloween zaklampen zoektocht die elk jaar georganiseerd wordt door het wijkcomité hier. En deze keer was het wel een groot succes 

want er waren meer dan 200 deelnemers, dus meer dan werk genoeg.
Het is de bedoeling dat de deelnemers een bepaald parkoer afleggen waarbij soms op bepaalde plaatsen ineens een spook of heks uit de bossen te voorschijn komt. Op andere plaatsen wordt er dan een griezelig verhaal verteld en op andere plaatsen krijgt men iets te drinken. De zaal waar men start is ook het eindpunt en die is dan gans versiert in Halloween stijl, maar dat kan je op de foto’s wel zien. Er wordt ook gevraagd aan de kinderen die meedoen om zich zoveel mogelijk te verkleden en ieder kind krijgt dan na de tocht dan nog eens een geschenkje, en voor iedereen is er ook nog gratis soep voorzien en een broodje. En zeker die soep valt in de smaak wat zo een ganse tocht met de huidge temperaturen valt zeker niet te onderschatten.

Gert staat zoals altijd achter de bar en zoals altijd was het weer heel druk en was het heel laat eer ze haar bed heeft gezien, maar allee iedereen had zich geamuseerd en daar doen ze het voor. 

 

Dracula zijn kist
 

dracula zijn bed

 

De heksenketel

heksenketel
 
Verklede kinderen

Halloween
 
Heksje

heksje

13:16 Gepost in Vrije tijd | Commentaren (6) | Tags: halloween, gert

Commentaren

jaja, best wel gezellig,
zonnekes voor jullie

Gepost door: Sunny-Kay | 04-11-06

leuk Doet me denken aan de tijd dat onze kinderen nog op de lagere school zaten. Ik zat toen in de oudervereniging en dit deden we ook alle kjaren. Heel tof, elke keer weer.

Gepost door: Beesken | 04-11-06

halloweenfeestje hoi etienne,

gertje zal wel doodmoe geweest zijn, maar ze doet dat toch zo graag. halloween is eigenlijk een mooi feest, zeker zoals jullie dat daar vieren, hoop dat ook eens ooit te kunnen meemaken! zo'n heksentocht zie ik ook wel zitten!

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 04-11-06

halloween......ik kijk er ieder jaar weer naar uit!! Wij organiseren ook ieder jaar een halloweenfeest in het dorp hier. Eerst kunnen ze woensdagsmiddags knutselen. En vrijdagsavonds is er een trick or treattocht. De kinderen kunnen dan langs de deuren bij mensen die zicht hebben opgegeven om een snoepje. We hebben een kind-vriendelijke route, en een enge route. Dit jaar was die lekker eng, veel schrikeffecten erin..
Ik vind het een geweldig feest...halloween...en wij doen het ook daarvoor: dat de kinderen zich weer goed kunnen vermaken!!

Gepost door: suleika25 | 05-11-06

Mooie foto's Leuke foto's
Ik kan die in een fotoalbum plaatsen als je dat wilt.
Liefst dan zo'n 12 foto's aub

Gepost door: Christian | 05-11-06

halloween jullie zijn maf ik heb pas echt een KEI COOL hallo ween feestje geven mwhohahahaha

Gepost door: mich | 27-10-07

De commentaren zijn gesloten.