22-10-06

Toneelvoorstelling

Het stuk van Roodkapje was deze keer weer heel goed geslaagd en meer dan eens tijdens de voorstelling lag iedereen in de zaal plat van het lachen. Het is nu al 3 jaar na elkaar dat ik naar deze mensen hun toneelopvoering ga kijken en steeds denk ik eraan terug met een lach op mijn gezicht en aan de mensen te zien deze avond doe ik dat zeker niet alleen. De acteurs zijn allemaal mensen die reeds op pensioen zijn en er zijn er zelfs verschillende bij die ouder dan 70 jaar zijn, dus om op die leeftijd telkens zo'n voorstelling te geven daar doe ik zeker mijn petje voor af. 

In deze voorsteliing van Roodkapje was er zelf een grote rol weggelegd voor een konijn en dit werd gespeeld door onze buurman, weet wel zeker dat erin het sprookje geen konijn voor komt maar toch slagen ze er elk jaar in om extra dieren of personen in hun voorstelling binnen te smokkelen en dit gebeurt altijd met groot succes.
Kan het hier helaas niet laten afspelen maar heb er wel enkele foto's getrokken om jullie een idee te geven van wat jullie gemist hebben.

De buurman : het wit konijntje

M4110097-1

Iedere toneelspeler en leden van het koor :

M4110108-1

De buurman en zijn vrouw die deel uitmaakte van het koor:

M4110109

Commentaren

:-) Dat leek me daar idd de vrolijke bende wel.
Als je maar plezier hebt gehad, he.
zonnekes!

Gepost door: Sunny-Kay | 22-10-06

inderdaad Bij mijn weten komt er in dat sprookje geen konijn voor. Zag er in ieder geval heel tof uit.

Gepost door: beesken | 22-10-06

Ivm recensie Hallo

Mijn bedoeling was ook niet om mijn eigen standpunt weer te geven maar enkel te melden dat er een nieuw boek is / onderzoek met een interessant thema. Persoonlijk ben ik wel voorstander van een psychologische kijk naar godsdienst.
Vriendelijke groeten
Sepp

Gepost door: Sepp | 22-10-06

Ik zou ... ... er nu ni voor tot in Sint Niklaas rijden, maar dat vind ik nu fantastische voorstellingen si, het dialect, het humoristische, de pakken, fenomenaal gewoon.
Nog een fijne zondag.

Gepost door: Breydel | 22-10-06

:-) toch leuk zo te zien aan de foto's
een fijne zondag Etienne
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-10-06

Net een paashaas :-))) Ik ga vaak naar de toneelvoorstellingen van Ivo Pauwels en zijn vriendin. Mijn kapper speelt dan gewoonlijk de meest komische rol. Hij is net zoals je buurman een figuur om mee te lachen.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 22-10-06

Dag Etienne;-) Zal fantastisch geweest zijn! Wij houden ook van zo'n voorstellingen...meestal plat van 't lachen!
Fijne zondag nog, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 22-10-06

=^..^= bedankt voor je bezoekje...

die voorstelling zal zeker de moeite waard geweest zijn!!! wat een knap konijn!!!! ;-))))))

Gepost door: Talleke | 22-10-06

konijntje bedankt Etienne,k'geef je direct een link.heeft konijntje ook een vliegje op zijn neus?Maak er nog een mooie zondag van.groetjes xxx Lizzy.

Gepost door: crazy lizzy | 22-10-06

mag er eens gelachen worden!... En of ,dat kan echt deugd doen! Ik wou dat ik er ook bij geweest was! En er achteraf nog eens over vertellen ,dat is dan twee keer genieten hé!

Gepost door: magda | 22-10-06

Etienne dat moet daar een leuke avond geweest zijn , en zeker met u buurman die u kent , ik denk dat er nog zal over gepraat geweest zijn , maar het ziet er een vrolijke bende uit , ge moet het maar doen op die leeftijd vind ik.
groetjes Etienne

Gepost door: uiltje4 | 22-10-06

Hallo hallo Dank voor je bezoekje aan mijn blogje.
Heb er deze week even de brui aan gegeven... de ziekenhuisperikelen kwamen me even de *piep* uit... morgen probeer ik terug regelmatig wat te schrijven en hier en daar wat bij te lezen.
Groetjes en een fijne nacht.

Leek me daar een leuke bedoening die toneelvoorstelling hé!

Gepost door: http://lucretia.skynetblogs.be | 22-10-06

De commentaren zijn gesloten.