09-10-06

The day after

Oef eindelijk zijn de verkiezingen voorbij en moeten we niet meer bang zijn dat onze brievenbus vol verkiezingsrommel zal zitten.

Nadat ik ben gaan stemmen heb ik voor de zoveelste keer terug een mailtje gestuurd naar het stadhuis want hier stemmen we door middel van een pc en die staan zo laag dat ik bijna op mijn knieën moet gaan zitten om te kunnen stemmen, heb gevraagd  of het zoveel kost om die plaat waar de pc op staat 10 cm hoger te zetten zodat iedereen er gemakkelijk bij kan, en nu maar afwachten wat hun reactie zal zijn. Heb datzelfde mailtje nu al 4 verkiezingen na elkaar verstuurd maar tot hiertoe zonder resultaat ,denk dat ze hier liever hun geld uitgeven aan prestige projecten om dan weer goed te staan bij de burgers voor de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

Gisteren heeft elke partij zijn zegje nog eens kunnen doen op de tv en zoals te verwachten vonden ze allemaal weer dat zij de verkiezingen gewonnen hadden. Of we op de goede gestemd hebben zullen we de volgende 6 jaar wel ondervinden, maar spijtig genoeg duurt het zolang niet eer we terug moeten gaan stemmen want dat is al volgend jaar en dan kan gans die carrousel weer opnieuw beginnen.

In elk geval de postmannen en vrouwen zullen wel tevreden zijn vandaag want ze zullen heel wat kilootjes minder moeten meesleuren om te gaan afleveren aan de huizen.

 

060320HGCartoon

00:52 Gepost in Actualiteit | Commentaren (9) | Tags: verkiezingen

Commentaren

:-) en al dat geld dat het kost om dat telkens in te richten !!!

Gepost door: Borriquito | 09-10-06

Nog een late groet Ik heb op de deur, zo'n maand voor de verkiezingen een tekstje geplakt "Geen verkiezingsdrukwerk aub postbode, dank u".
En dat heeft perfect gewerkt.
Behalve de kandidaten die zelf iets in je bus komen steken. 'k Had dan telkens zin om de deur open te trekken en te zeggen "Héé, je wil wel in de politiek, maar lezen kan je blijkbaar niet". Maar bon, heb maar wijselijk gezwegen.
Zo tot morgen of iets langer.
Groetjes

Gepost door: Breydel | 09-10-06

Goeie morgen Etienne Ik kom je een schitterende maandag toewensen.
Lieve groetjes

Gepost door: Veerle | 09-10-06

In dit 'brievenbusje' zal je niet al teveel overbodige rotzooi vinden. In ieder geval, een goede zonnige morgen en maak er een leuke dag van (is 't vandaag weer theekransje met de buren?)...

Gepost door: Gwendoline | 09-10-06

Ah...zo is het overal wat hè! :-) Ik vind die stem-apparaten hier juist behoorlijk hoog staan...moeilijk te lezen dan! Ik denk dat hele kleine mensen hier altijd een voorkeursstem uit moeten brengen...bij de nummer 1 kunnen ze niet bij hahahahhahahhahhhhaaaaaaaaa!
Fijne maandag Etienne!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 09-10-06

joepie Ben ook blij dat het hele circus eindelijk voorbij is! Tof hé dat je die foto hieronder zo op het onverwachts gekregen hebt!

LIefs en groetjes,
Inge

Gepost door: inge | 09-10-06

goeiemiddag Etienne ja content dat het weer achter de rug is...
Onze papierbak was eens zo snel vol met al die drukwerken die ze rondstuurden!!
Fijne maandag eh!
Groetjes

Gepost door: Lizy | 09-10-06

Dag Etienne;-) Ben ook blij dat we van die papieren rommel af zijn, bij ons gaat dat toch direct de papierbak in. Ze zouden beter met dat geld iets anders doen voor de mensen.Enfin, wij hebben ons gisterenavond toch goed gehad;-)))
Fijne dag nog, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 09-10-06

zeg, ik heb een vriendin die was zo koleirig op al die "verkiezingsreclames" dat ze dat telkens in de vuilbak gooide. Gevolg:ze smeet ook haar oproepingsbrief voor de verkiezingen weg die tussen dat drukwerk zat!! Gelukkig nog teruggevonden!!

Gepost door: magda | 09-10-06

De commentaren zijn gesloten.