09-10-06

Kunstgalerij

Mijn vader is al jaren een wielertoerist maar dat is feitelijk zijn voornaamste hobby niet , want het tekenen,  schilderen en etsen doet hij al van als ik klein ben en dus kun je wel denken dat hij al heel wat werken verzameld heeft. Het huis van mijn ouders is dan ook precies een kunstgallerij als je er binnenkomt en regelmatig worden er andere werken aan de muur gehangen. Zelfs op hun zolder ligt het vol met werken van mijn vader.
Ben er eens naartoe geweest om wat foto's van zijn werken te trekken en heb er hier nu een klein aantal van op mijn blog gezet, en eerlijk gezegd ben ik fier dat mijn vader dat allemaal kan doen en op die manier hangen hier bij ons verschillende werken van mijn vader. Binnenkort gaan we eens terug naar mijn ouders om wat andere tekeningen of schilderijen uit te kiezen om hier in huis te hangen en zo ziet het hier telkens ook anders uit.

22

23

24

27

25

26

Commentaren

Vader Ama, artistiek zeg!! Mooie schilderijen!!! Ik heb zo'n schoonmama die schilderijen maakt.

Bloggroetjes,

Gepost door: Pliske | 09-10-06

wauw seg ik zie der men goesting wel bij!!
zonnekes!

Gepost door: Sunny-Kay | 09-10-06

ja wadde mooi werk, hoor.

Gepost door: beesken | 09-10-06

Mooie werken :-) Mijn ma schilderde niet zelf, ze kocht schilderijen als belegging. Voor 'Zonsopgang en zonsondergang' betaalde ze destijds 500 euro. 250 euro om de zon te zien opkomen en 250 euro om onder te gaan.
Groetjes van Daisy

Gepost door: Daisy | 09-10-06

Zoooo... echt knap! Heb jij niet een pietsie van dat talent geerfd Etienne?? Mijn vader heeft ook een tijdje geschilderd, maar niet zo lang...hij kan ook best knap tekenen maar had er op een gegeven moment geen plezier meer in en doet het dus nooit meer! Heb helaas geen enkel schilderij van hem...hij heeft er niet zo heel veel gemaakt!
Fijne avond nog hè!
Groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 09-10-06

prachtig! Daar mag je zeker fier op zijn! En fijn van je vader dat je er mee mag nemen om in je eigen huis op te hangen!!

Gepost door: magda | 09-10-06

kunst amai etienne,

echt mooie schilderijen, hoor, en je hoort me al afkomen zeker hé,
mijn vuurtorencollectie zou best eens uitgebreid mogen worden!!!! dus je liefste liefste glimlach naar je vader en vragen of die dat voor me kan doen. please please, pretty please!

veel liefs, rieke

Gepost door: rieke | 10-11-06

De commentaren zijn gesloten.